Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Elismerés a legjobb fiatal matematikusoknak

2019.03.13.

A Városháza Dísztermében hagyományosan a pí napja előtt okleveleket és köszönőleveleket nyújtottak át a legjobb fiatal szabadkai és észak-bácskai matematikusoknak a 2018/2019-as tanév eddigi versenyein elért eredményeikért. A mintegy 160 jutalmazott tanuló között volt hét középiskolás is, Bjanka Stojanović, Miloš Pajić, Tóth Noémi, Besnyi Levente, Minja Vuković, Szakál Francišković Teodor és Veljko Todić, akik szombaton, március 16-án Szabadkát képviselik Újvidéken az országos matematikaversenyen.

12463_1.jpg

Szabadka Város nevében a legjobb matematikusoknak Horvát Tímea alpolgármester és Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja nyújtotta át az okleveleket és köszönőleveleket.

- A megtelt Díszterem alapján egyértelmű, hogy a városnak van kire büszkének lennie, s hogy benne kiváló matematikusok nevelkednek – emelte ki Nataša Aleksić.

A legjobb fiatal matematikusoknak az okleveleket dr. Nebojša Gvozdenović, a matematikusok szabadkai egyesületének az elnöke és Ljubica Kiselički, a matematikai versenyekkel foglalkozó bizottság elnöke is átnyújtotta.

Idén a városi versenyen az általános iskolák 337 tanulója vett részt. A március 23-án sorra kerülő körzeti versenyre száz tanuló szerzett részvételi jogot.

12463_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop