Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Új eredményjelző a Városi Stadionban

2019.03.01.

Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja, valamint Tamara Dimitrioski, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója ma a Városi Stadionban használatba helyezte az új eredményjelzőt. Mint azt jelezték, az új, korszerű eredményjelzőt a régi helyén szerelték fel, míg a korábbi eredményjelzőt a műfüves pálya mellett helyezik el, amelyen az ifjúsági csapat játssza a mérkőzéseit.

12444_1.jpg

Simović a sajtó képviselőinek elmondta, hogy az új eredményjelző felszerelése tizenöt nappal ezelőtt kezdődött, az időjárás kedvezett a kivitelezőknek, így a munkálatokat kevesebb, mint két hét alatt sikerült befejezni.

- Köszönet Tamara Dimitrioskinak, a Stadion KKV igazgatójának, Branislav Kapornak, a Városi Stadion igazgatójának és a kommunális közvállalat minden dolgozójának a jó munkáért. Az eredményjelzőt a Szerb Labdarúgó Szövetség adományozta, nekünk itt Szabadkán az előkészítő munkálatokat kellett elvégeznünk. Ez az alapozást, a tartószerkezet megépítését és az új áramkábel lefektetését foglalta magában. Megígértük, hogy a munkálatokat a Spartacus Ždrepčeva krv Labdarúgó Egyesület első szabadkai tavaszi mérkőzéséi elvégezzük.  Itt az alkalom, hogy a labdarúgás szerelmesei szombaton kijöjjenek a mérkőzésre, hogy élvezzék a remélhetőleg jó mérkőzést, s hogy megtekintsék az új eredményjelzőt működés közben - emelte ki Simović.

Simović elmondta, hogy az eredményjelző felszerelése újabb munkálatok kezdetét jelenti a Városi Stadionban. Ezek hamarosan megkezdődnek. Emlékeztetett rá, hogy a sportlétesítmény új reflektorvilágítást kapott, megépült az új atlétikai pálya, új fűborítást kapott a pálya és elkészült a vízelvezető rendszer...

12444_2.jpg

- Az év folyamán szanáljuk a lelátókat, de olyan munkálatok is következnek, amelyek az új tartalmakat szolgálják a sportolók étkeztetésében és elszállásolásában, illetve mindazokon a területeken, amelyek révén a stadion eleget tesz az európai követelményeknek. Az elkövetkező 45 nap alatt el kell készülnie a teljes tervnek, azt követően a Stadion használói és a polgárok is nyilvános vitában mondhatják el a véleményüket, hogy minél jobb terv szülessen. A tervezők becslése szerint a lelátókon esedékes munkálatokhoz nyolc hónapra lesz szükség. Ha idejében hozzálátunk, a munkálatokkal végezhetünk az év végéig, vagy legkésőbb a következő év tavaszáig – hangsúlyozta Simović.

A Városi Stadion új eredményjelzőjének átadásánál jelen volt Dejan Vuković, Szabadka Város Sportszövetségének a főtitkára is.

12444_3.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop