Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás a Vízilabda Szövetség és a szerb válogatott képviselői tiszteletére

2019.02.19.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja ma fogadták Viktor Jelenićet, a Szerb Vízilabda Szövetség elnökét, Dejan Savićot, a szerb válogatott szövetségi kapitányát és Gojko Pijetlovićot, a szerb vízilabda válogatott kapusát. A találkozóra az Európa Kupa D csoportjának harmadik mérkőzése előtt került sor, amelyet ma este játszottak a Prozivka Sport- és Rekreációs Központban, s amelyen Szerbia válogatottja 13:6 arányban győzött a román válogatott ellen.

12426_1.jpg

A szívélyes hangulatú találkozó során a Városháza Zöld termében a Vízilabda Szövetség és a szerb válogatott képviselői megköszönték Laban polgármesternek a fogadtatást és elégedetten szóltak a Prozivka SRK uszodájának a feltételeiről.

A találkozón hangsúlyozták, hogy a Szerb Vízilabda Szövetség országszerte szeretné fejleszteni a vízilabdát, s ettől a szándéktól vezérelve az Európa Kupa vízilabda-mérkőzéseit Kragujevac után Szabadkán is játsszák, s hogy a szerb és román válogatott mérkőzésének házigazdája, Szabadka előtt jó alkalom nyílt arra, hogy népszerűsítse önmagát a sportok városaként.

A találkozón jelen volt Goran Marinković, a Szerb Sport-szövetség titkára, Dejan Vuković, a szabadkai Sport-szövetség titkára és Tamara Dimitroski, a Stadion KKV igazgatója.

   12426_2.jpg        

Szerbia Románia ellen kombinált csapattal lépett fel, ami Dejan Savić szövetségi kapitánynak lehetővé tette néhány fiatal játékos kipróbálását, aki a szerb vízilabda jövőjét jelentik.

Válogatottunk jelenleg első a csoportban nyolc ponttal, Horvátország a második hét ponttal, Románia a harmadik pont nélkül.

Szerbia és Horvátország már biztosította részvételét az Európa Kupa zárótornájára, amely egyúttal selejtező is lesz a Világligára. Ezt a tornát Belgrádban rendezik jún. 18-a és 23-a között.

A D csoport utolsó mérkőzését Szerbia Horvátországgal vívja március 12-én Sziszekon.

12426_3.jpg

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop