Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Ingyenes angol nyelvtanfolyamok a Jovan Mikić és az október 10-e általános iskolákban

2019.02.13.

Sikeresen folytatódik az ITAcademy akciója, amelyben a Link Group tagjaként ingyenes online angol nyelvtanfolyamokat biztosít a szerbiai általános iskolák tanulói számára.

 12415_1.jpg

Az eddigi akciókban több mint 60 általános iskola vett részt, amelyekből 260 tanuló számára tették lehetővé, hogy ingyen szerezze meg vagy tökéletesítse angol nyelvtudását.

A megmozdulásba térségünk iskolái is bekapcsolódtak, s most a szabadkai Jovan Mikić ÁI és az Október 10-e ÁI tanulói kaptak lehetőséget, hogy külön is tanuljanak angolul.

Miután regisztrálják magukat, a tanulók számára az online tanulást segítő platform lehetővé teszi a belépést és otthonról biztosít hozzáférést az online tanfolyamhoz akkor, amikor ez nekik a legjobban megfelel, a tanfolyamok pedig különböző tudásszintet igényelnek, amelyet a kezdeti teszt során határoznak meg.

Az ITAcademy arra kéri a többi társaságot is, amelyek bármilyen módon hozzá tudnak járulni társadalmunk legfiatalabb tagjai életminőségének a javításához, hogy kapcsolódjanak be a hasonló megmozdulásokba, s tegyék számukra lehetővé a gondtalan felnövést és gyermekkort.

 

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop