Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

A Gerontológiai Központban a jövő év végétől az étel felszolgálásának új módja

2018.12.21.

Predrag Vuletić, tartományi szociálpolitikai, demográfiai és nemi egyenjogúsági titkár ma dr. Nenad Ivaniševićnek, a szabadkai Gerontológiai Központ igazgatójának átnyújtotta a szerződést a tartományi költségvetési eszközök odaítéléséről. Ez a szociális védelmi intézmény a Tartományi Szociálpolitikai, Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság pályázatán 6,5 millió dinárt kapott a szabadkai Gerontológiai Központ szolgáltatásai minőségének a javítására a konyha és a mosoda felszereltségének a korszerűsítése révén.

12302_1.jpg

A kapott eszközöknek köszönhetően a jövő év végén a Gerontológiai Központban teljesen új módon szolgálják fel az ételeket azoknak, akik a szobájukban étkeznek. A pénzből jut a mosodai felszerelésre is.

A szabadkai önkormányzat nevében Ilija Đukanović, a Városi Tanács szociális védelemért és egészségügyért felelős tagja köszönte meg a tartományi Kormánynak, hogy pénzt fektet be a Vajdaság AT által alapított szociális védelmi intézményekbe.

Nenad Ivanišević elmondta, hogy ez a pályázat is azt mutatja, hogy a tartományi Kormány értékeli a szabadkai Gerontológiai Központ tevékenységét, majd hangsúlyozta, hogy a kapott eszközöknek köszönhetően új korszak kezdődik az ételek felszolgálásában.

Predrag Vuletić kiemelte, hogy Vajdaság AT Képviselőháza rendeletet hozott a szabadkai Család-elhelyezési és Örökbefogadási Központ megalapításáról. Ez a központ az észak-bánáti, észak-bácskai és nyugat-bácskai körzetet látja el, a szükséges szervek pedig az elkövetkező három hónap alatt alakulnak meg.

A Tartományi Szociálpolitikai, Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság idén három pályázatot írt ki a Vajdaság AT által alapított szociális védelmi intézmények tevékenységének az előmozdítására, a Gerontológiai Központ pedig mindhárom alkalommal kapott eszközöket. A Titkárság pályázatain összesen 146 szerződést írtak alá.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop