Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyílt a nyolcadik Winterfest

2018.12.05.

Bunford Tivadar, Szabadka város Képviselő-testületének elnöke, ma este megnyitotta, a központi téren lévő  nyolcadik Winterfest, hagyományos téli vásárt. Az önkormányzat nevében, a 2019. január 13-áig tartó rendezvény szervezője, a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat, az elnök megköszönte a szervezőknek azon törekvéseit, hogy ünnepi hangulatot varázsoltak városunkba.

12272_1.jpg

Az ünnepi díszbe öltöztetett város, a forralt bor és a kürtöskalács illata, a karácsonyi dalok, az ajándékokkal teli házikók, a kézművestermékek, a házias étkek, a pálinkák és a hagyományos gasztronómiai különlegességek jelzik a karácsony-újévi ünnepek közeledtét- mondta Bunford, majd hozzátette, a Téli vásár, amely mintegy 70 standjával várja a látogatókat egy kiváló alkalom az ide látogatóknak, hogy apróságokkal, apró figyelmességekkel mosolyt csalogassanak hozzátartozóik arcára.

- A rendezvény sokféleségének köszönhetően, a kiállítók igyekeztek a látogatók kedvében járni. Remélem, hogy a nevetés, a zene és a boldogság hangjai lesznek jellemzőek az ünnepekre és kellemes pillanatokat ajándékoznak kedves polgártársaimnak és a vendégeknek- hangsúlyozta Bunford Tivadar.

A szervezők nevében, Ilinka Vukoja, a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat volt igazgatója megköszönte mindazon résztvevőnek a hozzájárulását, akik részt vettek a rendezvény szervezésében, és ilyen meseszépre varázsolták a Téli vásárt.

 

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop