Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szanálták a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola épületét

2018.12.04.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere több munkatársa kíséretében ma ellátogatott a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolába, amelyben a közelmúltban fejezték be a régi faablakok cseréjét új PVC nyílászárókkal, valamint szanálták az épület nyugati homlokzatát. A beruházáshoz a szükséges 13,5 millió dinárt a Gazdasági Minisztérium és Szabadka Város biztosította. A munkálatok kivitelezője a szabadkai Javornik Kft. volt.

12270_1.jpg

Laban polgármester kiemelte, hogy a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola épületének a szanálása azoknak az oktatási beruházásoknak a folytatása volt, amit az önkormányzat jelentett be. Elmondta, hogy a beruházás értéke 13,5 millió dinárt tett ki. A Szerb Köztársaság Gazdasági Minisztériuma a régi faablakok új, PVC nyílászárókkal történő cseréjére és a nyugati, a Tejpiacra néző homlokzat szanálására 5,5 millió dinárt biztosított, Szabadka Városa pedig nyolc millió dinárt folyósított.

- A beruházással folytatódtak azok a beruházások, amelyeket a Szerb Köztársaság, Vajdaság AT és Szabadka Város együttesen finanszíroz. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is ebben az ütemben folytatjuk azért, hogy legfiatalabb polgártársaink, a tanulók, de a tanítók, tanárok és professzorok számára is magas színvonalú munkafeltételeket biztosítsunk – hangsúlyozta Bogdan Laban.

Gubić Selken Klaudia, a Jovan Jovanović Zmaj ÁI igazgatója úgy nyilatkozott, hogy megtiszteltetés számára a polgármester jelenléte, s megköszönte, hogy ellátogatott az iskolába s megtekintette az épületen elvégzett munkálatokat.

- Az utóbbi 15 évben az az egyik legnagyobb beruházás az iskolánkban. Köszönöm az önkormányzatnak a támogatást és az eszközökre való pályázáshoz nyújtott hozzájárulást, amelyet a Gazdasági Minisztérium írt ki elsősorban a 600 tanuló örömére, akik 28 tagozatban járnak ebbe az iskolába, valamint szüleik és az alkalmazottak örömére.  Még egyszer szeretnék köszönetet mondani Szabadka Városnak és a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkárának, Jasmina Stevanovićnak, amiért felismerték az elhasználódott ablakok cseréjének és a leromlott homlokzat felújításának a szükségességét a tanulók és a járókelők biztonsága érdekében – hangsúlyozta Gubić Selken Klaudia.

A szabadka Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola épülete szanálásának projektjére az eszközöket a Szerb Köztársaság Gazdasági Minisztériuma ítélte oda egy külön rendelet alapján, amely szabályozza azt az eljárást, ami alapján kiválasztják a támogatandó infrastrukturális projekteket, illetve meghatározzák az azt eljárást, amely alapján folyósítják az önkormányzati és regionális infrastruktúra fejlesztési projektjeire a támogatást, Építsünk együtt elnevezéssel.

12270_2.jpg

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop