Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Az Intersport cég még 100 labdát adományozott az általános- és középiskoláknak

2018.11.23.

A 100 labdát az iskoláknak elnevezésű megmozdulás keretében a sportfelszerelést forgalmazó Intersport cég a Dimitrije Tucović utcai második üzletének a megnyitása alkalmából Szabadka város területén 34 általános és középiskolának adományozott sportlabda-csomagokat. Az akció célja tudatosítani a gyermekekben a sportolás fontosságát.

12248_1.jpg

A szabadkai önkormányzat nevében az Intersportnak az értékes adományt Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja köszönte meg.

- A labda fogyóeszköznek számít, s az ilyen adományok mindig jól jönnek, hiszen segítenek a gyermekeknek, hogy az iskolai testnevelés-órákon, vagy szabad óráikban mozgással töltsék el idejük egy részét – emelte ki Nataša Aleksić.

Marina Đalović, az Intersport cég marketing-szolgálatának vezetője elmondta, hogy a vállalat tavaly óta labdákat adományozott az iskoláknak Belgrádban, Kraljevón, Zomborban, Kragujevácon, Szabadkán már második alkalommal, és minden városban, ahol üzletet nyitott.

- Az Intersport szociálisan felelős magatartású cég, amely mindenkiről gondot visel, de elsősorban a fiatalabb népességről, s reméljük, hogy jövőre újabb labdákat adományozhatunk – mondta Marina Đalović.

Marija Milodanović, a Jovan Mikić Általános Iskola igazgatója hangsúlyozta, hogy dicséretes az Intersport megmozdulása, mert labdákra, bármennyi is legyen belőlük, mindig szükség van.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop