Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Az Intersport cég még 100 labdát adományozott az általános- és középiskoláknak

2018.11.23.

A 100 labdát az iskoláknak elnevezésű megmozdulás keretében a sportfelszerelést forgalmazó Intersport cég a Dimitrije Tucović utcai második üzletének a megnyitása alkalmából Szabadka város területén 34 általános és középiskolának adományozott sportlabda-csomagokat. Az akció célja tudatosítani a gyermekekben a sportolás fontosságát.

12248_1.jpg

A szabadkai önkormányzat nevében az Intersportnak az értékes adományt Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja köszönte meg.

- A labda fogyóeszköznek számít, s az ilyen adományok mindig jól jönnek, hiszen segítenek a gyermekeknek, hogy az iskolai testnevelés-órákon, vagy szabad óráikban mozgással töltsék el idejük egy részét – emelte ki Nataša Aleksić.

Marina Đalović, az Intersport cég marketing-szolgálatának vezetője elmondta, hogy a vállalat tavaly óta labdákat adományozott az iskoláknak Belgrádban, Kraljevón, Zomborban, Kragujevácon, Szabadkán már második alkalommal, és minden városban, ahol üzletet nyitott.

- Az Intersport szociálisan felelős magatartású cég, amely mindenkiről gondot visel, de elsősorban a fiatalabb népességről, s reméljük, hogy jövőre újabb labdákat adományozhatunk – mondta Marina Đalović.

Marija Milodanović, a Jovan Mikić Általános Iskola igazgatója hangsúlyozta, hogy dicséretes az Intersport megmozdulása, mert labdákra, bármennyi is legyen belőlük, mindig szükség van.

 

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)