Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Tribünt tartottak Vajdaság, gyermekeid szülessenek! címmel

2018.11.09.

A Biztonsági Lépés Egyesület ma a Városháza Kék termében tribünt szerveztek a város, de az egész Vajdaság népesedéspolitikai lépéseiről Vajdaság, gyermekeid szülessenek! címmel.

12216_1.jpg

A demográfiai és népesedéspolitikai intézkedésekről szólva Predrag Vuletić, tartományi szociálpolitikai, demográfiai és nemi egyenjogúsági titkár kiemelte, hogy ilyen célokra csak idén 727 millió dinárt irányoztak elő, s ilyen irányzatot követnek jövőre is.

- A korábbi intézkedések mellett, mint amilyen a támogatás a harmadik gyermek után, valamint a mesterséges megtermékenyítésre, a tartomány újabbakat is bevezet – pályázat a lakhatás javítására olyan családok esetében, ahol harmadik és negyedik gyermek született, 2019. január 1-jétől pedig segélyt kapnak a munkanélküli anyák – jelentette be Vuletić.

Jasmina Stevanović, Szabadka Város Társadalmi-tevékenységügyi Titkárságának titkára kiemelte, hogy a szabadkai önkormányzat jelentős mértékben hozzájárul a szerb Kormány és a tartományi Kormány demográfiai és népesedéspolitikai intézkedéseihez.

- A városi költségvetésből a szociális védelemre és a szociálpolitikai intézkedésekre 1,8 százalékkal több pénzt irányoztunk elő, ami kötelességünk is, hiszen Szabadka a pozitív természetes népszaporulattal rendelkező kevés városok egyike. Készek vagyunk mindig egy lépéssel előbbre járni és a népesedéspolitikai intézkedések keretében fejleszteni a szolgáltatások színvonalát a város területén – hangsúlyozta Jasmina Stevanović.

A Vajdaság, gyermekeid szülessenek! elnevezésű projektet tartományi szinten támogatják, a Szabadka, gyermekeid szülessenek! projektet pedig a helyi önkormányzat támogatta.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop