Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Befejeződött a gázvezeték-hálózat még egy szakasza

2018.10.11.

Ma üzembe helyezték a gázvezeték-hálózat újonnan megépített szakaszát a Pionirtól az új városházáig a Lošinj utcában, a Zentai úton a Lazar Nešić térig, összesen 1.420 m hosszúságban. A beruházás értéke mintegy kilencmillió dinár.

12173_1.jpg

Horvát Tímea, Szabadka alpolgármestere kiemelte, hogy ez a városvezetés és a kommunális közvállalatok közötti együttműködés újabb jó példája, mivel ezen a szakaszon a fogyasztók részéről érdeklődés nyilvánult meg a gázvezetékre történő csatlakozás iránt.

- Erre a gázvezetékre, amely a szabadkai elosztóhálózat része, mintegy 10 nagy közületi és mintegy 30 lakossági fogyasztó csatlakozhat – mondta Horvát Tímea.

A Szabadkai Gázművek KKV folytatja a befektetéseket a gázvezeték-hálózatba. A tervekben szerepel a gázelosztó-hálózat kiépítése a Korzón és a környező utcákban, a Branislav Nušić, Ivo Vojinović, Dušan cár, Radić-fivérek (mindkét oldalon) utcákban és a Makszim Gorkij úton.  A gázvezeték tervezett hossza mintegy 860 méter, a beruházás értéke pedig (áfa nélkül) mintegy 6 millió dinár.

-A 2018. évi tervben a nagyobb beruházások mellett szerepel 150 ingyenes lakossági, valamint 10 kis közületi gázvezeték-csatlakozás kidolgozása – mondta Ződi Ildikó, a Szabadkai Gázművek KKV igazgatónője.  

2018-ban eddig összesen 222 gázcsatlakozást építettek ki.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop