Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Lidl üzletlánc Szabadkán is

2018.10.11.

A Lidl üzletlánc ma reggel 8 órakor egyidejűleg 12 szerbiai városban nyitotta meg 16 áruházát. Hazánkban az első korszerű diszkont üzletlánc a fogyasztók számára 1.500 brandet kínál, ebből 350 hazai. A Papp Pál utca 1-es szám alatti áruháznál jelképes szalagátvágással kezdte meg működését városunkban is a Lidl. Az ünnepségen jelen volt Bogdan Laban, Szabadka polgármestere is.

12172_1.jpg

Elégedettségének adott hangot amiért jelen lehet még egy sikeresen megvalósult beruházás megnyitásánál, majd Laban polgármester a sajtó képviselőihez szólva kiemelte, hogy a Lidl üzletlánc korszerű áruházának megnyitása jelentős a város számára.

- Ennek a gyönyörű áruháznak a megnyitása 40 polgártársunk számára biztosít munkát. Hiszem, hogy a Lidlnek a piaci versengésben lesz mit megmutatnia, s hogy polgáraink rendkívül elégedettek lesznek ezzel a kínálattal. Mától egy lépéssel még közelebb kerültünk bizonyos új európai szabványokhoz, mert a Lidl egy ismert német cég, amelynek Európa szerte vannak létesítményei – hangsúlyozta Bogdan Laban.

A szerbiai Lidl képviselője, Boris Fent kijelentette, hogy a cég hálás a vásárlóknak a meleg fogadtatásért, a szerb államnak és a helyi hatóságoknak a kedvező légkör megteremtéséért, ami lehetővé tette, hogy a Lidl ma itt lehet, továbbá a cég összes partnerének, amelyek szorgos munkájukkal lehetővé tették ennek a fontos feladatnak a fogyasztók számára megígért határidőre való befejezését.

A Lidl Belgrád – ahol öt lokáción működik – és Szabadka mellett a következő városokban nyitott áruházat: Bor, Nagybecskerek, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Zombor, Užice és Šabac.

A Lidl áruháza a megnyitást követően a hét minden napján nyolctól 22 óráig várja a vásárlókat. Minden vásárló számára nagy parkoló Nagy parkoló áll a vásárlók rendelkezésére, amelyet ingyen használhatnak.

Jelenleg a Lidl a legnagyobb üzletlánc Európában.

A Lidl kiskereskedelmi hálózata a Schwarz Csoport része, melynek székhelye a németországi Neckarsulmban található.

12172_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop