Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Folytatódtak a befektetések a sport-infrastruktúrába

2018.10.05.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Nemanja Simović, a Városi Tanács ifjúságért és sportért felelős tagja ma megtekintette a Városi Stadionban a fűborításon, valamint az atlétikai pályán folyó munkálatokat, továbbá a palicsi Janko Pejanović Sportüdülési Központnál levő, felújított sportpályákat, ahol két röplabda- és egy kosárlabda-pályán készült el a tartán borítás.

12158_1.jpg

A Városi Stadionban az új füves pályán a munkálatok a tervezett ütemben folynak – mondta a sajtó képviselőinek Laban polgármester, hozzátéve, hogy a munkálatok a tartományi Kormánnyal együttműködésben folynak.

- Ennek a 20 millió dinár értékű projektnek a megvalósítására 10-10 millió dinárt biztosított a tartományi Kormány és Szabadka Város. Folynak a munkálatok az új atlétikai pálya megépítésén is, amivel november folyamán végeznek, emellett folynak a munkálatok az öltözők és a stadionban található összes mosdónak a felújításán is. Ennek a beruházásnak a teljes értéke 67 millió dinár, a teljes összeget pedig a szerb Kormány biztosította. Már most intenzív tárgyalásokat folytatunk a szerb Kormány közbefektetések igazgatásával foglalkozó irodájának a képviselőivel, hogy a jövő évre biztosítsunk eszközöket a lelátók teljes felújítására és új, műanyag székek beépítésére.  Ezáltal megteremtünk minden feltételt ahhoz, hogy városunkban európai szintű mérkőzéseket rendezzünk - hangsúlyozta Bogdan Laban.

12158_2.jpg

Emlékeztetett rá, hogy több évtized után került sor a palicsi sportpályák felújítására, amelyeket az idei majális előtt adtak át használatra a sportolóknak, amatőröknek és a polgároknak, majd Laban polgármester elmondta, hogy a NIS cégnek és a 3 millió dináros adománynak köszönhetően három gyönyörű pálya – két röplabda- és egy kosárlabda-pálya - kapott tartán borítást és elkészült a védőháló is.

- Felhívom a többi társadalmilag felelősen gazdálkodó vállalatot, hogy kapcsolódjanak be abba a felelős munkába, amelyet az önkormányzat végez, hogy együttesen újítsunk fel mindent, amit lehet a városban, hogy a gyermekeket és a fiatalokat a sport felé fordítsuk. Hogy neveljük és eltávolítsuk őket az utcáról, s hogy pozitív dolgokat tegyünk. Hiszem, hogy ebben sikerrel járunk, úgy, ahogyan eddig is sikerült elvégeznünk minden jelentősebb munkát - emelte ki Laban polgármester.

12158_3.jpg

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop