Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Támogatás a fiatal művészeknek

2018.10.03.

Horvát Tímea, szabadkai alpolgármester ma a Városháza Kék termében átnyújtotta az EmArt Képzőművészeti Műhely hallgatóinak a Japánban és Iránban megrendezett nemzetközi versenyeken szerzett érmeket. Halász Nikoletta Japánból kapott külön aranyérmet. Tokióban ezüstéremmel jutalmazták Anamarija Mamužićot, míg Makai Kitti és Ivana Vojnić Zelić bronzérmet kapott. Horvát Brigitta Iránban (Teheránban) kapott aranyérmet.

12157_1.jpg

Horvát Tímea a fiatal művészek sikerei alkalmából örömének adott hangot, hogy a díjazott fiatalok városunk népszerűsítésén munkálkodnak.

- Sikereitek nyomán városunk neve eljut a világ legtávolabbi országaiba. Gratulálok ahhoz, hogy díjaitok nyomán mindannyian büszkék lehetünk – mondta Horvát Tímea.

Az ünnepségen jelen voltak a díjazott gyermekek szülei is, valamint Grubanov Martinek Emília, a Jovan Jovanović Zmaj ÁI tanítónője, az EmArt Műhely vezetője is.

A díjazott gyermekek, szüleik és a maga nevében Grubanov Martinek Emília mondott köszönetet a szívélyes fogadásért, kiemelve, hogy a gyermekek sikereit már ki tudja hanyadik alkalommal ismerik el ilyen ünnepélyes módon a Városházán. Köszönetet mondott a városnak, hogy támogatja azokat a fiatal művészeket, akik érmeket nyernek el a nemzetközi képzőművészeti versenyeken.

- Erre a pályázatra a világból minden évben több mint 100.000 gyermekrajz érkezik. Idén Szerbiából csak mi kaptunk díjat, mégpedig nem is egyet, hanem négyet. Japánból még sosem kaptun ennyi díjat – tette hozzá Grubanov Martinek Emília.

 

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop