Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Új parkoló a Kisbajmoki Ipari Övezetben

2018.10.03.

Predrag Radivojević, az Útgazdálkodási, Várostervezési és Lakásügyi Közvállalat igazgatója, Vesna Zrnić, a Beruházási és Fejlesztési Titkárság titkára, valamint Branislava Stojković Marčetić, a szabadkai Szabad Övezet igazgatója ma megtekintette a Kisbajmoki Ipari Övezetben újonnan kiépített parkolót. Összesen 44 parkolóhely épült ki, a beruházáshoz szükséges négy millió dinárt Szabadka Város költségvetéséből biztosították.

12155_1.jpg

Predrag Radivojević a sajtó képviselőinek elmondta, hogy a 13. új utcában, a Kisbajmoki Ipari Övezetben megépített új parkolóhelyekkel Szabadka Város lehetővé tette a dolgozók számára, hogy az új parkolóhelyeken hagyják járműveiket anélkül, hogy akadályoznák a közlekedést és veszélyeztetnék biztonságukat, ahogyan eddig tették.

- Szabadka Város a Terax niskogradnja Kft-vel kötött szerződést a kivitelezésről, a szerződés értéke áfával együtt négy millió dinár, amiből 44 parkolóhely épült. A munkálatok július 10-én kezdődtek, és a 30 napos szerződéses határidőn belül, augusztus 10-én fejeződtek be. Indokolt volt ezeknek a parkolóhelyeknek a megépítése, hogy a Kisbajmoki Ipari Övezetben fokozzuk a dolgozók és a közlekedés biztonságát. Szabadka Város a városi költségvetéssel összhangban a továbbiakban is intenzíven fejleszti a közlekedési infrastruktúrát, azzal, hogy szükségünk van Vajdaság AT és a Szerb Köztársaság eszközeire is – hangsúlyozta Radivojević.

Branislava Stojković Marčetić elmondta, hogy a beruházás megvalósítása nagyon fontos a szabadkai Szabad Övezet számára. Önmagáért beszél az az adat, hogy több embert foglalkoztat, mint azt kezdetben tervezték, s hogy az újonnan megépített 44 parkolóhely különösen a váltások közötti időszakban oldja meg a parkolási gondokat, amikor a legtöbb a fennakadás a közlekedésben.

12155_2.jpg

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop