Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a Városi Képviselő-testület 18. ülését

2018.09.26.

A Városi Képviselő-testület 18. ülésén, amelyet a Városháza Dísztermében tartottak meg, záróhatározatban fogadták el Szabadka város költségvetésének a 2018.01.01-től 2018.06.30-áig  terjedő időszakban történt megvalósításáról szóló beszámolót. A mai ülés napirendjén szereplő 44 pont alatt egyebek mellett határozatokat hoztak több közvállalat és kommunális közvállalat működési terve módosításának és kiegészítésének a jóváhagyásáról.

12138_1.jpg

Szabadka Város költségvetése a 2018. év január-júniusi időszakában 2.615.515.342,46 dinárral rendelkezett, ami az éves előirányzat 35,36 százaléka. Az előző év azonos időszakának bevételeihez és kiadásaihoz képest a költségvetés 0,12 százalékkal több pénzzel rendelkezett.

A költségvetés folyó bevételei 2.060.927.787,41 dinárt tettek ki, a költségvetésbe pedig további 104.628.702,74 dinár folyt be. A költségvetési bevételek és jövedelmek megvalósítását a múlt év azonos időszakában megvalósított bevételekkel és jövedelmekkel összehasonlítva megállapítható, hogy a tervezett bevételek megvalósításában stabilitás és biztonság tapasztalható, ami hozzájárul a város vállalt kötelezettségeinek idejekoráni teljesítéséhez. 

A folyó bevételek keretében a köztársasági és a tartományi költségvetésből átutalt eszközök jelentősen hozzájárulnak a beruházási kiadások növekedéséhez.

A rendelkezésre álló városi költségvetési keret 86,71 százalékát, vagyis 2.267.868.191,31 dinár költöttek el. A kiadásokat és költségeket az esedékességi határidőknek megfelelően teljesítették, gondot viselve a prioritásokról.

A kapitális kiadások 207.760.467 dináros összegben teljesültek, ami az éves terv 11,92 százalékának felel meg, ami a közbeszerzési eljárások lefolytatásával kapcsolatos törvényes határidőknek tudható be.

A város köztartozásait az esedékességi határidőkkel összhangban teljesítették.

Szabadka Város Képviselő-testületének ülésén határozatokat hoztak több közvállalat és kommunális közvállalat működési tervének megvalósulási fokáról szóló beszámoló jóváhagyásáról, valamint ugyancsak több közvállalat és kommunális közvállalat nyereségének az elosztásáról szóló döntés jóváhagyásáról. 

A Városi Képviselő-testület 18. ülésének teljes anyagi megtalálható Szabadka Város hivatalos honlapján: http://www.subotica.rs/index/page/id/241/lg/hu.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop