Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Folyamatban vannak a vízvezeték-, csatorna- és közlekedési hálózat építési munkálatai

2018.09.07.

Horvát Tímea alpolgármester, Zagorka Panić, városi menedzser, valamint Újhelyi Ákos és Osztrogonác Simon, a Váreosi Tanács két tagja bejárták a Lóversenytér utcai csatornázási, az Isidora Sekulić utcai vízvezeték-építési és a Sutjeska utcában nemrégiben befejezett aszfaltozási munkálatokat.

12090_1.jpg

Zagorka Panić emlékeztetett rá, hogy a színvonalas infrastrukturális projektekbe való befektetés Szabadka Város prioritásának számít, s hogy az ilyen beruházások kivitelezése minden önkormányzatban a gazdaság fejlődését szolgálja. Elmondta, hogy a Sutjeska utcában az 1.154 méter aszfaltozása és a Horgosi úti kerékpárút építése (1.480 m) valamivel több mint 48 millió dinárba kerül. A projektek megvalósítására a szerb Gazdasági Minisztérium 20, Szabadka Város pedig 28 millió dinárt biztosított.

- Noszán a vízvezeték második szakaszának az építése, valamint a Makkhetes Helyi Közösségben a vízvezeték építése, továbbá a Lóversenytér utcai csatornázás teljes értéke mintegy 33 millió dinár. Ebből 18 millió dinárt a tartományi Gazdasági, Vízügyi és Erdészeti Titkárság biztosított, a többit pedig Szabadka Város – hangsúlyozta Zagorka Panić, hozzátéve, hogy a munkálatok kivitelezői jól végzik a munka rájuk eső részét.

Városunkban az úthálózat építését a Voj put cég végzi. Noszán a vízvezeték-hálózat építési munkálatait az újvidéki Graditelj cégre bízták, míg Makkhetesen (hét utcában) a vízvezetéket, illetve a Lóversenytér utcában a csatornát a szabadkai Javornik építi.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop