Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Aleksandar Adžić és Nora Trklja a II. Szabadkai Félmaraton győztesei

2018.09.02.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere nyitotta meg a II. Szabadkai Félmaratont, amelyet a városnapi rendezvények keretében tartottak meg, s amely hazánkból és külföldről mintegy 1.000 amatőr futót és versenyzőt gyűjtött egybe. Az indulók egy része öt kilométert tett meg, a 21 kilométeres távot pedig 1 óra 15 perc 47 másodperces idővel elsőként a belgrádi Aleksandar Adžić futotta le. A nők mezőnyében Nora Trklja, a Crvena Zvezda AK versenyzője ért elsőként célba 1 óra 27 perc 30 másodperces idővel. Az öt kilométeres futamot 16 perc 37 másodperccel Nagy Gellért Béla nyerte.

12078_1.jpg

A város főterén mondott beszédében Laban polgármester mindenkinek gratulált szeptember 1-je, a város napja alkalmából, hangsúlyozva, hogy a Szabadkai Félmaraton jelentős eseménnyé nőtte ki magát városunkban, de az egész országban és szélesebb körben is.

- Az idei évre megduplázódott az indulók száma. Mindenkinek jó eredményt kívánok és győzzön a legjobb – mondta Laban polgármester, s ezzel megnyitottnak nyilvánította a II. Szabadkai Félmaratont.

Az indulókat köszöntötte Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke is,majd kiemelte, mennyire jelentős a Szabadkai Félmaraton a város számára, amely egy futás Szabadka történetén keresztül. A II. Szabadkai Félmaraton reklámarca Mester Gyula olimpikon volt, aki ugyancsak köszöntötte a versenyzőket.

A Szabadkai Félmaraton keretében futamokat szerveztek gyermekek számára is 10 éves korig. Az egyes korcsoportok 150-től 400 méteres távokon versenyeztek.

A félmaratont a Horizont SE szervezte, a rendezvényt pedig támogatta Szabadka Városa.

12078_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop