Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Gazdag műsor a kis színpadon is

2018.09.01.

A városnapi ünnepségek keretében szeptember 1-jén a városközpontban felállított kis színpadon dinamikus, kivételes program zajlott. 11-től 19 óráig a színpadon az iskolák, különböző egyesületek és művelődési egyesületek több száz, főleg fiatal előadója váltotta egymást. A programban három éve vesznek részt az egyesületek, iskolák és a várost azon a napon megajándékozzák mindazzal, amit az év folyamán alkottak.

12077_1.jpg

- Már az első évben minden módon megkíséreltük megnyerni a szabadkai gyerekeket és fiatalokat, hogy megmutassák, mit tudnak. Idén erre már nem volt szükség. Önmaguktól jelentkeztek, ami különösen fontos, hiszen nekünk is az volt a célunk, hogy mindenki részt vegyen a városnap megünneplésében. A nagyszámú közönség, a gyermekek szülei, nagyszülei, barátok nézték egymás fellépését, ami fontos a számunkra, mert módot ad arra, hogy meghalljuk és megnézzük, mit tanultak mások. Valóban büszkék vagyunk a kis színpadon bemutatott gazdag városnapi programra – mondta Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára.

Elmondta, hogy a Talentum Egyesület műsorában szlovákiai és romániai vendégek is felléptek, a gračanicai vendégek pedig nem a kis színpadon, hanem a Gyermekszínházban mutatták be Nasmejani snovi című előadásukat.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop