Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megünnepelték a város napját

2018.09.01.

A város lobogójának ünnepélyes felvonásával és a Városi Képviselő-testület díszülésével, amelyen átnyújtották a díszpolgári címmel és a Pro Urbe-díjjal járó oklevelet és plakettet, megünnepelték szeptember 1-jét, Szabadka Város napját. A Városháza Dísztermében megtartott ünnepségen jelen voltak a diplomáciai testület tagjai, a testvér és partnervárosok képviselői, a nemzeti tanácsok, a vallási közösségek és a művelődési intézmények, az állami és a tartományi szervek, képviselői, valamint a köztársasági és a tartományi képviselők és a Városi Képviselő-testület tanácsnokai.

12072_1.jpg

A díszülésen beszédet mondott Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke.

Kiemelkedő és időtálló életművéért, Szabadka Város hazai és külföldi tekintélyének a növeléséhez való hozzájárulásáért díszpolgári címet adományoztak monsignore dr. Pénzes János megyéspüspöknek. A díszpolgári címmel járó oklevelet és plakettet Bogdan Laban, Szabadka polgármestere nyújtotta át.

12072_2.jpg

A kiemelkedő alkotásokért és tevékenységekért, melyek jelentősen hozzájárulnak Szabadka Város tekintélyének, anyagi és szellemi értékeinek növeléséhez, idén Pro Urbe díjban részesült Branka Bešlić pszichológus, Miloš Nikolić hegedűtanár és Slavica Tot Lučić, nyugalmazott közgazdasági technikus. A Pro Urbe-díjak odaítéléséről szóló oklevelet és a plakettet Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke nyújtotta át. A díjazottak nevében Miloš Nikolić mondott köszönetet.

12072_4.jpg

A díszülés Szerbia himnuszával kezdődött, amelyet a Sveti Roman Melod templomi kórus adott elő. A díszülés művészeti programjában a szabadkai Szűcs Dávid (kontrabasszus) és Miroslav Idić (harmonika) lépett fel.

12072_3.jpg

Bogdan Laban polgármesternek a Városi Képviselő-testület díszülésén elmondott beszéde itt.

A Városi Képviselő-testület elnökének a Városi Képviselő-testület díszülésén elmondott beszéde itt.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop