Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Fesztiválok

Palicsi Filmfesztivál

12_1.jpgA Palicsi Nemzetközi Filmfesztivált 1992-ben alapította Szabadka Község.  Mára már a Palicsi Filmfesztivál a régió egyik legjelentősebb fesztiváljává nőtte ki magát, és a világ azon ritka fesztiváljai közé tartozik, mely teljes egészében az európai filmgyártás alkotásait mutatja be.

Megalapításától napjainkig, a valamikori kisméretű és igénytelen Palicsi Filmes Estéktől, a kitartó próbálkozásokon át, hogy a rendezvényt komoly regionális fesztivállá izmosítsák a szervezők az elszigeteltség nehéz időszakában, és az akkor még háborúskodó országok filmgyártásának összekötésére tett első erőfeszítéseken át, a rendezvény ma már egy jelentős helyszínt jelent az európai film fesztiváljainak térképén.  A tizedik, 2003-as fesztivál óta, a Palicsi Fesztivál hivatalosan is az Európai Filmek Fesztiválja lesz, és még abban az évben tagja lesz az Európai Filmfesztiválok Koordinációs Bizottságának. Bátor lépés volt ez, amely több kérdést is felvetett a fesztivál-szervezés szempontjából.  Hogyan reagál minderre majd a közönség? És a médiák? A fesztivál alapítója és vezető producere azonban szilárdan kitartott álláspontja mellett.  A siker nagyon gyorsan láthatóvá vált.  Az azt követő három év igazolta az ötlet életképességét, s egyben megszilárdította nemcsak a fesztivál hírnevét, hanem a jelentősebb filmfesztiválok európai térképén elfoglalt helyét is.

www.palicfilmfestival.com

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>