Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Aktualitások

Megemlékezés a harcosok napjáról

2018.07.04.

Július 4-e, a harcosok napja alkalmából Szabadka Város és az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet küldöttsége megkoszorúzta a Fasizmus áldozatainak emlékművét. Szabadka Város küldöttségét a Városi Képviselő-testület elnöke és elnökhelyettese, Bunford Tivadar és Veljko Vojnić, az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet küldöttségét pedig Dragi Vučković körzetvezető vezette. Koszorúzott még a Zsidó Hitközség, a Szabadka Kommunistái és a Tito Központ küldöttsége is. A harcos-napi megemlékezést a Harcosszövetség Szabadkai Városi Szervezete rendezte.

11976.jpg

Az ilyen évfordulókról való megemlékezés jelentőségéről szólva Veljko Vojnić kiemelte, hogy ez fontos nem csak ezért, hogy a fiatalok jobban megismerjék a történelmet, hanem az ilyen eseményekről való megemlékezés figyelmeztetés legyen arra, hogy a hasonló tragédia, amely 50 millió áldozatot követelt, soha és sehol ne ismétlődjön meg.

A Fasizmus áldozatainak terén tartott megemlékezést követően megkoszorúzták a Raichle Ferenc-parkban felállított Hűségükért emlékművet is.

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia