Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megemlékezés a harcosok napjáról

2018.07.04.

Július 4-e, a harcosok napja alkalmából Szabadka Város és az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet küldöttsége megkoszorúzta a Fasizmus áldozatainak emlékművét. Szabadka Város küldöttségét a Városi Képviselő-testület elnöke és elnökhelyettese, Bunford Tivadar és Veljko Vojnić, az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet küldöttségét pedig Dragi Vučković körzetvezető vezette. Koszorúzott még a Zsidó Hitközség, a Szabadka Kommunistái és a Tito Központ küldöttsége is. A harcos-napi megemlékezést a Harcosszövetség Szabadkai Városi Szervezete rendezte.

11976.jpg

Az ilyen évfordulókról való megemlékezés jelentőségéről szólva Veljko Vojnić kiemelte, hogy ez fontos nem csak ezért, hogy a fiatalok jobban megismerjék a történelmet, hanem az ilyen eseményekről való megemlékezés figyelmeztetés legyen arra, hogy a hasonló tragédia, amely 50 millió áldozatot követelt, soha és sehol ne ismétlődjön meg.

A Fasizmus áldozatainak terén tartott megemlékezést követően megkoszorúzták a Raichle Ferenc-parkban felállított Hűségükért emlékművet is.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop