Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka kapta a Biznis partner specijal 2018 díjat

2018.06.19.

Egyedüli szerbiai és délkelet-európai önkormányzatként Szabadka Város kapta a Biznis partner specijal 2018 díjat. A szoborból és plakettből álló díjat Bogdan Laban szabadkai polgármesternek ma este a belgrádi Crowne plaza Hotelben nyújtották át ünnepélyesen a Biznis partner 2018 regionális díjkiosztón, amelyet Az üzletben és az életben is a legfontosabb a partner jelmondat jegyében tartottak. 

11948_1.jpg

A Biznis partner-díjat 24 évvel ezelőtt alapították azzal a céllal, hogy felhívják a nyilvánosság figyelmét és népszerűsítsék azokat a cégeket és intézményeket, amelyek ügyvitelükben magas szintű szakmai és etikai követelményeknek tesznek eleget a jó üzleti eredmények elérése mellett. Azóta a térség rangos üzleti és nyilvános elismerésévé nőtte ki magát.

Az arról szóló döntést, hogy a Biznis partner 2018 különdíjat egyedüli szerbiai és délkelet-európai önkormányzatként Szabadka Város kapja, a díjat odaítélő bizottság az üzletfelek javaslatai és a független piackutatási eredmények alapján hozta meg.

A bizottság indokolásában az áll, hogy a kapott eredmények megerősítették, hogy Szabadka Város a szélesebb társadalmi érdekektől, a helyi társadalomtól, a környezet ökológiai elveitől, az infrastrukturális felszereltség fejlesztésétől és az eljárások felgyorsításától vezérelve alakította ki a kedvező üzleti és a potenciális befektetők számára vonzó környezetet. Ezáltal Szabadka Város önkormányzatként különösen hozzájárult a szerbiai üzleti légkör stabilizálásához és a térségen belüli üzleti együttműködés fejlesztéséhez.

Az ünnepélyes díjkiosztón Bogdan Laban polgármester mondott köszönetet a szabadkai önkormányzat és a maga nevében a Mass Media International cégnek és a bizottságnak, amelyek – mint mondta – felismerték Szabadka üzleti különlegességét és épp városunknak ítélték oda ezt a díjat.  

Ez az elismerés számunkra ösztönzést és kötelezettségei is jelent, hogy még felelősségteljesebben és jobban dolgozzunk és alkossunk, hozzájárulva a Szerb Köztársaság és az egész térség gazdasági és társadalmi felemelkedéséhez.

11948_2.jpg

- Városunk a jövőben is mindent megtesz azért, hogy tovább fejlessze közismert sajátosságait, hogy a fejlődés, a szolidaritás és a közösség, a magas szintű kulturális vívmányok és az egyedülálló szépség helye legyen. Abban a meggyőződésben, hogy képesek vagyunk megfelelni az előttünk álló kihívásoknak, a kimerülhetetlen erőforrásaink révén az ország egyik legvonzóbb városa lehetünk, kérem Önöket, látogassanak el Szabadkára, abba a városba, amellyel érdemes együttműködni, amelyben érdemes beruházni – mondta Laban polgármester.

A Crowne plaza Hotel Atlantik és Pacifik termében megrendezett díjkiosztó előtt a Baltik teremben sajtótájékoztatót tartott Milivoje Radovanović, a Mass Media International vezérigazgatója, dr. Ilija Ćosić, az újvidéki Műszaki Kar nyugalmazott tanára, a díjat odaítélő bizottság elnöke, Bogdan Laban polgármester, valamint a Podravka, a Telekom Srbija és a zágrábi Privredni vjesnik képviselője. 

A neves, Biznis partner üzleti, szakmai és társadalmi elismerést 2018-ban kilenc kategóriában 40 cég és szervezet érdemelte ki Szerbiából, a boszniai Szerb Köztársaságból, Montenegróból, Szlovéniából, Horvátországból, Bosznia és Hercegovinából, Magyarországról és Ausztriából.

Az ünnepség végén a Best partner 2018 díjat a Procredit Banknak nyújtották át, amely a díjazottak titkos szavazásán érdemelte ki a legjobb partner díját.

 11948_3.jpg

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop