Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Aktualitások

Bezárult a 2018. évi 12. Szabadkai Nemzetközi és Regionális Vásár

2018.06.02.

A vásári díjak ás elismerések átadásával bezárult a 2018. évi 12. Szabadkai Nemzetközi és Regionális Vásár. A zsűri döntésével a Vásár legszebb standjáért járó első díjat a leskovaci Trivulesk Lepárló Üzem képviselője vette át, a két második díjat a trebinjei Turisztikai Szervezet és a Magyar Nemzeti Kereskedőház kapta, a két harmadik díjat pedig a szabadkai Vállalkozók Egyesülete és Topolya Község érdemelte ki.

 11886_1.jpg

A zsűri három különdíjat osztott ki, a díjazottak pedig: a Szerb Gazdasági Kamara, Eszék Város Turisztikai Közössége és Szabadka Város. A vásári díjakat és elismeréseket Ilinka Vukoja, a Szabadkai Piacok KKV igazgatója és Karai László, az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet Körzeti Gazdasági Kamarájának a tanácsosa nyújtotta át.

A díjazottak nevében Srđan Dinić, a Trivulesk Lepárló Üzem képviselője mondott köszönetet, kiemelve, hogy Szabadkáról szép emlékekkel távozik, ahova mindenki azért jött, hogy az üzlet fejlesztése érdekében jó kapcsolatokat alakítsanak ki.

A Szabadkai Vásáron 2018. május 31-e és június 2-a között a szabadkai Sportcsarnokban több mint 30 standon 182 kiállító mutatkozott be Szerbiából, Olaszországból, Szlovéniából, Magyarországról, Horvátországból, a boszniai Szerb Köztársaságból és Montenegróból. Az idei vásár partnere a szlovéniai Bled városa volt, amely Szabadkához hasonlóan tagja az Európai Tavak Hálózatának (nEUlakes).

Média Központ és Protokoll
„Opti-Bike“- anketa
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Múzeumok Éjszakája (2019,05.18.-2019,05.19.)