Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Aktualitások

Bezárult a 2018. évi 12. Szabadkai Nemzetközi és Regionális Vásár

2018.06.02.

A vásári díjak ás elismerések átadásával bezárult a 2018. évi 12. Szabadkai Nemzetközi és Regionális Vásár. A zsűri döntésével a Vásár legszebb standjáért járó első díjat a leskovaci Trivulesk Lepárló Üzem képviselője vette át, a két második díjat a trebinjei Turisztikai Szervezet és a Magyar Nemzeti Kereskedőház kapta, a két harmadik díjat pedig a szabadkai Vállalkozók Egyesülete és Topolya Község érdemelte ki.

 11886_1.jpg

A zsűri három különdíjat osztott ki, a díjazottak pedig: a Szerb Gazdasági Kamara, Eszék Város Turisztikai Közössége és Szabadka Város. A vásári díjakat és elismeréseket Ilinka Vukoja, a Szabadkai Piacok KKV igazgatója és Karai László, az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet Körzeti Gazdasági Kamarájának a tanácsosa nyújtotta át.

A díjazottak nevében Srđan Dinić, a Trivulesk Lepárló Üzem képviselője mondott köszönetet, kiemelve, hogy Szabadkáról szép emlékekkel távozik, ahova mindenki azért jött, hogy az üzlet fejlesztése érdekében jó kapcsolatokat alakítsanak ki.

A Szabadkai Vásáron 2018. május 31-e és június 2-a között a szabadkai Sportcsarnokban több mint 30 standon 182 kiállító mutatkozott be Szerbiából, Olaszországból, Szlovéniából, Magyarországról, Horvátországból, a boszniai Szerb Köztársaságból és Montenegróból. Az idei vásár partnere a szlovéniai Bled városa volt, amely Szabadkához hasonlóan tagja az Európai Tavak Hálózatának (nEUlakes).

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Választások
Szolgálati közlemények
Узми рачун и победи
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia