Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Átnyújtották a Kapetan Miša Anastasijević-díjakat

2018.05.31.

Az észak-bácskai és a nyugat-bánáti közigazgatási körzetek kiemelkedő egyéniségeinek, vállalatainak és intézményeinek ma a Városháza Dísztermében átnyújtották a Kapetan Miša Anastasijević-díjakat. A jeles elismerés 24 díjazottja között van Szabadka Város is a régió legsikeresebb önkormányzataként.

11884_1.jpg

Bogdan Laban polgármester a megjelent üzletembereknek, vendégeknek és díjazottaknak elmondta, hogy a szerbiai vállalkozói kultúra és alkotóképesség erősödéséről tanúskodó elismerést nem véletlenül nyújtják át a tizenkettedik Nemzetközi és Regionális Szabadkai Vásár nyitónapján. 

A nagy filantróp, jótékonykodó és alapítványtevő, Miša Anastasijević kapitányról elnevezett díj átadása egy olyan projekt, mint a Szabadkai Vásár, azonos értékeket képvisel: a gazdaság népszerűsítését és a határon átnyúló együttműködést. Immár több mint 20 éve. Legyen ez az elismerés ösztönzés arra, hogy még többet és még jobban tevékenykedjünk, s hogy együttesen fejlesszük Szerbiában, de az egész térségben is a gazdasági és a társadalmi előrehaladást – hangsúlyozta Bogdan Laban.

Miša Anastasijević kapitány szólására, miszerint „ lenni is, birtokolni is, de adni is” professzor dr. Radovan Pejanović, a zsűri elnöke emlékeztetett a díjazottak névsorának kihirdetésekor.

Pero Zubac, a Kapetan Miša Anastasijević-díjat odaítélő zsűri tagja a többi között elmondta, hogy szép dolog mindig felfedezni sikeres embereket a különböző tevékenységi területeken, olyan egyéneket, akik országunkat jobbá teszik, s hogy a névsorban találhatók sikeres üzletemberek, sikeres sportolók és kultúrmunkások egyaránt.

A Kapetan Miša Anastasijević-díjat idén a következők kapták: a szabadkai Bane vállalat, a szabadkai ATB Sever, a martonosi Telek Paprika, a zombori Prostor KKV, az apatini Aluplast, a szabadkai Zeneiskola, a szabadkai Szabad Övezet, prof. dr. Kaszás Károly, a szabadkai Építőmérnöki Kar rendes tanára, dr. Nenad Ivanišević, a Gerontológiai Központ igazgatója, dr. Živorad Smiljanić, Apatin Község korábbi elnöke, a Montenegrói Gazdasági Kamara és mások.

A díjazottak nevében Mile Todorović, a szabadkai ATB Sever cég igazgatója mondott köszönetet.

A Kapetan Miša Anastasijević-díjat az Út a siker felé elnevezésű projekt keretében már 18 éve ítéli oda az újvidéki Media Invent, a Belgrádi Egyetem, az Újvidéki Egyetem és a Szerb Gazdasági kamara a legsikeresebb egyéneknek, vállalkozóknak és intézményeknek a vállalkozókedv ösztönzéséhez és népszerűsítéséhez Szerbiában és a térség országaiban.

 11884_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop