Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Goran Marinkovićot egyhangúlag megválasztották a Szerb Sportszövetség főtitkárává

2018.05.20.

Goran Marinkovićot, a Szerb Sportszövetség eddigi megbízott főtitkárát Davor Štefaneknek, a Szövetség elnökének a javaslatára a jelenlevő 169 küldött egyhangú szavazatával megválasztották a Szerb Sportszövetség főtitkárává. A megbízott főtitkár az elmúlt öt hónap alatt szemmel látható eredményeket ért el a Szerb Sportszövetségben, ezzel is igazolva Davor Štefanek döntését, hogy ő irányítsa ebben a tisztségben a Szerb Sportszövetséget.

11856_1.jpg

- Nagy megtiszteltetés ez számomra, hogy főtitkárként képviseljem a Szerb Sportszövetséget. Szeretnék köszönetet mondani Davor Štefaneknek, a Szerb Sportszövetség elnökének, amiért engem javasolt erre a tisztségre, és természetesen önöknek és a tagszervezeteknek, illetve a Sportszövetség Közgyűlése képviselőinek, hogy elfogadták ezt a javaslatot. Mint mondtam,ez természetesen nagy megtiszteltetés, ugyanakkor nagy kötelezettség is, hogy megvalósítsuk a kitűzött célokat és feladatokat, amelyeket elnökünk jelölt ki decemberi megválasztásakor – nyilatkozta Marinković.

Az előző időszakban – mondta – az elnökkel és szövetségi munkatársaival számos városba és községbe látogattunk, sokakat megismertünk önök közül, jó dolgokat láttunk, de gondokat is, ám úgy vélem, hogy együttes erőfeszítésekkel és természetesen az önkormányzatok képviselőinek a megértésével sikerült megoldanunk a problémákat.

-  Úgy vélem, hogy ez a sport erős alapjai megteremtésének a kulcsa, amely az elkövetkező időszakban még jobb eredményekhez vezet. A Szerb Sportszövetség, a Balkán legnagyobb sportszervezeteként mindig a tagszervezetek rendelkezésére fog állni, s az a csapat, amelynek most én is tagja vagyok, mindig kész lesz szembenézni a tagszervezeteket sújtó gondokkal, s természetesen mindig készek leszünk a terepen is megvizsgálni a dolgokat. Még egyszer köszönöm, hogy megválasztottak – emelte ki Goran Marinković, a Szerbiai Sportszövetség újonnan megválasztott főtitkára.

11856_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop