Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Jutalom a körzeti matematika-verseny legjobb általános iskolás tanulóinak

2018.03.29.

A Városháza Dísztermében okleveleket és köszönőleveleket nyújtottak át azoknak a szabadkai általános iskolásoknak, akik figyelemre méltó eredményeket értek el a Kizúr István ÁI-ban 2018. március 25-én megtartott körzeti matematika-versenyen.

11758_1.jpg

Szabadka Város nevében Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja és Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára köszöntötte a legjobb matematikusokat.

Nataša Aleksić többek között kiemelte, hogy a fiatal matematikusok a város büszkeségei.

- Egy hónappal ezelőtt azt mondta, hogy amikor a fiatal matematikusaink elmennek Szabadkáról versenyezni egy másik városba, mindig jó benyomást keltenek.   Amikor ismertetik a tanulókat és helyezéseiket, Szabadkát is említik. Szerintem ez fontos, és tényleg büszkék vagyunk a sikereikre. Szeretnénk, hogy minél többen legyenek és hogy minél többen gyűljenek össze a Díszteremben – mondta Nataša Aleksić.

Összesen 142 tanuló indult a versenyen: 48 negyedikes, 28 ötödikes, 37 hatodikos, 21 hetedikes és 18 nyolcadikos. Ők összesen 11 első helyet szereztek, 18-an végeztek a második helyen és 21-en érdemelték ki a harmadik helyet, további 27 tanuló pedig köszönőlevelet kapott.

Vesna Dulić, a Kizúr István ÁI megbízott igazgatója elmondta, hogy az önkormányzat és a védnökök támogatásának köszönhetően alkalmi ajándékokat biztosítottak a legjobb matematikusok számára.

- Az első és második helyezett tanulók feladatgyűjteményeket és képlettárakat, a többiek pedig édességet kaptak – mondta Vesna Dulić.

Jasmina Stevanović a Díszteremben levőket köszöntve emlékeztetett rá, hogy Szabadka Városa az Ifjú Tehetségek Alapján keresztül ösztöndíjakat biztosít a tanulók és egyetemi hallgatók számára.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop