Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Könyvek a Kolevka Gyermekotthon számára

2018.03.07.

A város központi terén megrendezett 2018. évi könyvvásár kiállítói a Kolevka Gyermekotthon védencei számára a korosztályuknak megfelelő könyveket adományoztak 25.000 dinár értékben. Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja nyújtotta át az adományokat az önkormányzat nevében a Kolevka képviselőjének, kiemelve, hogy a kiállítók most második alkalommal keresték meg az önkormányzatot az együttműködés érdekében.

11718_1.jpg

A Kolevka képviselői egy nappal korábban jöttek el, hogy kiválasszák a gyermekek számára a megfelelő könyveket, amelyeket ma nyújtottunk át nekik. Az önkormányzat és a Kiadók Egyesületének az együttműködése abban jut kifejezésre, hogy ők a vásár idejére nem fizetnek díjat és ennek fejében adományoznak könyveket – mondta Nataša Aleksić.

Aleksandra Dakić, a Kolevka Gyermekotthon szociális dolgozója mondott köszönetet a városnak és az adományozóknak, hangsúlyozva, hogy a könyvek sokat jelentenek a gyermekek, de a szakmunkatársak számára is.

Többnyire meséket, kifestőket, illetve a gyermekek képességeinek és korosztályának megfelelő könyveket választottunk ki – mondta Aleksandra Dakić.

A Könyvvásáron 5 kiadó vesz részt és mindegyikük 5-5 ezer dinár értékű könyvválogatást adományozott a Kolevka Gyermekotthonnak. A 2018. évi könyvvásár kiállítói nevében Ema Kostić, a Makibuk Kiadó képviselője elmondta, hogy a vásár 15 napig tart nyitva, egészen március 19-ig minden nap 9-től 20 óráig.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)