Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A Lampone meridian nyerte a 45. újévi kispályás labdarúgó-tornát

2018.01.14.

A ma esti döntőkkel véget ért a 45. újévi kispályás labdarúgó-torna. A győztesnek járó serleget és a 400.000 dináros csekket a felnőttek mezőnyében a Lampone meridian csapata nyerte, amely a döntőben 8:3 (5:1) arányban bizonyult jobbnak a Šeki enterijeri Real impex csapatánál. Az első újévi gyermek-torna (2009-es korosztály)  győztese a Szabadka LK együttese lett, amely a döntőben nagy csata és lendületes mérkőzés után minimális, 1:0 arányú győzelmet aratott az Arena ellen.

11584_1.jpg

A döntők napján nagyszámú közönség szurkolta végig a mérkőzéseket a Sportcsarnokban, az utolsó helyig megtöltve a lelátókat. A Kuća zdravlja csapata sajnos a szervezők számára igazolatlanul maradt távol a bronzmérkőzéstől, így az Agrarpromet játék nélkül nyerte meg a harmadik helyezettnek járó serleget és érmeket.

A torna szervezői sürgős megbeszélést tartottak és úgy döntöttek, hogy a Kuća zdravlja csapata a következő két évben nem indulhat a hagyományos újévi tornán. Az újévi tornáról kétéves eltiltással büntették a Kuća zdravlja csapatával nevezett összes játékost, kivéve Čedomir Žarkovićot, a csapat egyetlen jelen levő tagját.   

Az újévi gyermektornán a Spartacus LK végzett a harmadik helyen, miután 3:2-re legyőzte az FA Courver együttesét. Az első három helyezett kölyökcsapatnak a serleget és az érmeket Goran Marinković, Szabadka Város Sportszövetségének a főtitkára nyújtotta át. 

A döntőt követően nyújtották át a legjobb csapatoknak és játékosoknak járó serlegeket és érmeket. A torna gólkirálya Slobodan Rajčević lett a Lampone meridian csapatából, a legjobb kapus Beljanski lett a Šeki enterijeri Real impex együtteséből, a torna legjobb játékosává pedig a brazil Thales de Matát (Lampone meridian) kiáltották ki. 

A harmadik helyezett Agrarpromet csapatának a serleget és az érmeket Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója adta át. A második helyezett csapatnak a serleget és az érmeket Goran Marinković nyújtotta át, míg a győztes serlegét és a 400.00 dináros csekket a Lampone meridian együttesének Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja nyújtotta át.

A döntőt és a díjkiosztót, a serlegek, elismerések és jutalmak átadását követően a jegyvásárló nézők körében gazdag tombolát rendeztek.

11584_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop