Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Aktualitások

Több mint hétezren várták a Szabadság téren a 2018-as évet

2018.01.01.

Több mint 7.000 szabadkai és vendég köszöntötte a Szabadság téren az új, 2018-as évet Đorđe David és Milan Topalko énekesek társaságában, a szokásos keringővel és a színpompás tűzijátékkal. Először szervezték meg a nappali szilveszterezést is a központi városi téren, ahol 13-tól 15 óráig az ismert szabadkai Perpetuum mobile együttes szórakoztatta a közönséget.

11570_1.jpg

Az esti program 21 órakor rockzenével kezdődött. A Generacija 5 együttes korábbi énekese, Đorđe David saját együttese muzsikált, majd 23 órától éjfél után egy óráig Milan Topalović Topalko többnyire női kóruskísérettel saját számait adta elő, illetve más előadók pop, rock és folk számait énekelte.

A közönség élvezte a műsort, majd a visszaszámlálást követően, amikor az óramutatók az éjfélhez értek, hétperces tűzijáték vette kezdetét és felcsendült a hagyományos keringő. Ekkor Topalko táncba hívta a jelenlevőket és mindenkinek sok boldogságot és sikert kívánt 2018-ban.

A rendkívül jó hangulatot és a szilveszterezést az tette még élvezetesebbé, hogy a közönség számára kijelölt területen, ahova tilos volt bevinni fém- és üveg göngyöleget, illetve pirotechnikai eszközöket, egyetlenegy petárda sem durrant, s nem történt semmilyen incidens sem.

A kitűnő zene mellett a polgárok a Winterfest téli vásár standjain forralt borral, illetve teával frissíthették fel magukat.

A szabadkai önkormányzat és Szabadka Város Turisztikai Szervezete szervezte a Szabadság-téri szilveszterezést.

11570_2.jpg

 

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Választások
Szolgálati közlemények
Узми рачун и победи
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2018-2019 téli vásár (2018. december 5-től- 2019. január 13-ig)