Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Aktualitások

Tartán borítású pálya a Május elseje utcai Sportközpontban is

2017.10.12.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere, Horvát Tímea alpolgármester, Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja, Predrag Radivojević, az Útügyi, Várostervezési és Lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatója és Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója ma átadta rendeltetésének a Május elseje utcai Sportközpontban az új, tartán borítású kosárlabdapályát. A beruházáshoz szükséges teljes összeget, mintegy másfél millió dinárt Szabadka Város költségvetéséből biztosították.

11407_1.jpg

- Ahogyan azt tíz nappal ezelőtt, a Jovan Mikić Általános Iskola udvarában elkészült tartán borítású pálya megnyitásakor bejelentettük, ma a Május elseje utcai Sportközpontban a szabadkai sportklubok tagjainak és rekreáns sportolóknak átadjuk az újonnan megépített, tartán borítású pályát – mondta a sajtó képviselőinek Laban polgármester, majd hozzátette: a nyári ígéreteknek megfelelően a szabadkai önkormányzat igyekezni fog, hogy a következő majálisig rendbe tegye az évek óta leromlott állapotban levő palicsi sportpályát is.

11407_2.jpg

Kiemelte, hogy a Május elseje utcai sportpálya megépítését teljes egészében Szabadka Város költségvetéséből finanszírozták másfél millió dináros összegben, majd pedig Laban polgármester elmondta, hogy ma hirdetik meg a közbeszerzési eljárást a Sportcsarnok új klimatizációs rendszere kivitelezőjének a kiválasztására.

- Ezt a projektet még az idén megvalósítjuk, hogy felkészülten  várjuk az előttünk álló, 2018. évi nagy sportversenyeket - mondta Bogdan Laban.

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Razvojni fond Vojvodine
Danube
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Téli vásár – Winterfest 2017-2018  (2017.12.5. - 2018.01.13.)