Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Aktualitások

Erősödő együttműködés Szabadka Város és a Szerb Olimpia Bizottság között

2017.10.11.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja ma a Városházán találkozott Božidar Maljkovićtyal, a Szerb Olimpiai Bizottság elnökével, Žarko Zečević alelnökkel és Đorđe Višackivel, a SZOB főtitkárával. Munkajellegű látogatása során Maljković találkozott Kajdocsi Tamással, a 2014. évi Ifjúsági Olimpiai Játékok ezüstérmesével, aki emellett több érmet szerzett már az ifjúsági súlyemelő Európa- és világbajnokságokon.

11404_1.jpg

A Laban polgármesternél tartott megbeszélésen, amelyen jelen volt Milan Mihajlović, a Szerb Súlyemelő Szövetség elnöke és Kajdocsi Tamás, valamint szakmai stábjának több tagja is, a Szerb Olimpiai Bizottság és Szabadka Városa közötti együttműködés erősítéséről volt szó, mivel Szabadkáról érkezett a jelenlegi birkózó olimpiai bajnok és több más élsportoló is.

Maljković elnök és Bogdan Laban polgármester megállapodtak abban, hogy Szabadka Városa plusz helyiségeket biztosít legjobb súlyemelőnk edzésére, valamint, hogy teljesen felújítják a jelenlegi edzőtermeket. Emellett a szabadkai önkormányzat a Szerb Olimpiai Bizottsággal együttműködve a Tokió 2020 program keretében biztosítja majd a Kajdocsi Tamás színvonalas felkészüléséhez, sportbéli előrehaladásához és fellépéseihez a különböző versenyeken és a tokiói Olimpiai Játékok selejtezőiben.

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Uzmi račun i pobedi
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia