Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Aktualitások

Erősödő együttműködés Szabadka Város és a Szerb Olimpia Bizottság között

2017.10.11.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja ma a Városházán találkozott Božidar Maljkovićtyal, a Szerb Olimpiai Bizottság elnökével, Žarko Zečević alelnökkel és Đorđe Višackivel, a SZOB főtitkárával. Munkajellegű látogatása során Maljković találkozott Kajdocsi Tamással, a 2014. évi Ifjúsági Olimpiai Játékok ezüstérmesével, aki emellett több érmet szerzett már az ifjúsági súlyemelő Európa- és világbajnokságokon.

11404_1.jpg

A Laban polgármesternél tartott megbeszélésen, amelyen jelen volt Milan Mihajlović, a Szerb Súlyemelő Szövetség elnöke és Kajdocsi Tamás, valamint szakmai stábjának több tagja is, a Szerb Olimpiai Bizottság és Szabadka Városa közötti együttműködés erősítéséről volt szó, mivel Szabadkáról érkezett a jelenlegi birkózó olimpiai bajnok és több más élsportoló is.

Maljković elnök és Bogdan Laban polgármester megállapodtak abban, hogy Szabadka Városa plusz helyiségeket biztosít legjobb súlyemelőnk edzésére, valamint, hogy teljesen felújítják a jelenlegi edzőtermeket. Emellett a szabadkai önkormányzat a Szerb Olimpiai Bizottsággal együttműködve a Tokió 2020 program keretében biztosítja majd a Kajdocsi Tamás színvonalas felkészüléséhez, sportbéli előrehaladásához és fellépéseihez a különböző versenyeken és a tokiói Olimpiai Játékok selejtezőiben.

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Razvojni fond Vojvodine
Danube
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Téli vásár – Winterfest 2017-2018  (2017.12.5. - 2018.01.13.)