Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Értesítések

Módszeres rágcsálóirtás

2017.09.27.

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunális, Energia és Közlekedésügyi Titkársága az újvidéki Ciklonizacija Rt.-vel közösen értesíti a lakosságot, hogy szeptember 28-ától október 1-jéig Szabadka Város Önkormányzatának területén rendszeres rágcsálóirtást végeznek. Az akciót valamennyi lakott településen végrehajtják, a családi házakban és a társasházakban egyaránt.

A rágcsálóirtás teljesen ingyenes, a lakosoknak csak lehetővé kell tenniük, hogy a jellegzetes munkaruházatot és jelzéseket viselő szakemberek elhelyezzék a készítményt, és be kell tartaniuk a kapott utasításokat. Az akció keretében korszerű, késleltetett hatású biocid készítményt fognak kiosztani, 500 grammos gyári csomagolásban, а készítmény használatára és az óvintézkedésekre vonatkozó utasításokkal.

A készítmény kiosztásának pontos dátuma az adott városrészben vagy településen a helyi közösségek hirdetőtábláján lesz kihelyezve. Azok a polgárok, akik az adott időpontban nem lesznek otthon, értesítést kapnak arról, hogy a készítményt utólag tudják felvenni, a saját helyi közösségük épületében.

További tájékoztatást Zoran Francuskitól lehet kapni, a Ciklonizacija Rt., 21000 Újvidék, Primorska 7. címen vagy a 063/430-626 telefonon.  

Tájékoztató a rágcsálóirtásról.                    

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop