Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Palicson a szerb karikatúra elitje

2017.09.23.

Ma a palicsi Kisvendéglő teraszán megnyílt a kortárs szerb karikatúra harmadik fesztiválja, amelyet Szabadka Város támogatásával a Nove subotičke novine szervezett meg.

11375_1.jpg

A Nove subotičke novine idén július 1-jén pályázatot hirdetett a kortárs szerb karikatúra napjai elnevezéssel, amelyen Szerbia területéről vehettek részt karikaturisták és képzőművészek. A bormaraton témájára kiirt pályázatra 50 alkotó 160 karikatúrája érkezett be.

Az alkotások élbírálását követően a Nove subotičke novine szerkesztőségében megtartott ülésén a fesztiváli zsűri, amelynek elnöke Vlado Tomić, a Nove subotičke novine igazgatója volt, tagjai pedig Milenko Kosanović karikaturista, Milutin Mitrić újságíró, Sava Halugin szobrászművész, Đura Maravić rajztanár és Lazarela Marjanov újságíró, egyhangúlag úgy döntött, hogy az első díjat a belgrádi Snežana Čomornak, a második dijat a hódsági Milan Ličinának, a harmadikat pedig a nagybecskereki Konstantin Grosnak ítéli oda.

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>