Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Szerbia válogatottjáé a győztesnek járó serleg

2017.09.05.

Szerbia válogatottja nyerte a 24. Stevan Vilotić – Ćele Labdarúgó Emléktornát. A fiatal sa sok a döntőben Izraelt múlták felül 3:1 arányban. A mérkőzés kezdete nem ígért sok gólt, de nemzeti válogatottunk játékosai a második félidőben megcsillogtatták tudásukat és megérdemelten nyerték el a torna serlegét. A szerb válogatottból S. Jovanović a 40. és Joveljić a 73., illetve a 90. percben (11-esből) volt eredményes, Izrael gólját pedig Almog szerezte a 46. percben.

11354_1.jpg

A döntőt követően vehették át a legjobb csapatok és egyének a serlegeket. A legjobb kapusnak a szerb válogatott Aleksandar Popovićot kiáltották ki, a plakettet pedig Zdravko Jokić, aa torna igazgatója nyújtotta át.

A torna gólkirálya az ukrán Serhiy Buletsa, legjobb játékosa pedig a szerb válogatott kapitánya, Strahinja Bošnjak lett. Az elismeréseket Slobodan Kustudić edzőtől, illetve Aleksandar Trifunović neves labdarúgótól vették át.

A szerb válogatott legtehetségesebb játékosává Dejan Joveljićet nyilvánították, aki Svetlana Vučić Vilotićtól vette át az elismerést. Miloš Velebit, a szerb válogatott szövetségi kapitánya a legjobb edző díját ugyancsak Svetlana Vučić Vilotićtól, Stevan Vilotić Ćele lányától vette át. Az Ivica Kajdočiról elnevezett Fair Play-díjat Božidar Spajić sportújságíró, Ivica Kajdoči bátyja az izraeli válogatottnak nyújtotta át.

A harmadik helyezett Ukrajna válogatottja lett a harmadik, a serleget Svetlana Vučič Vilotić adta át. Elion Almog, Izrael válogatottjának kapitánya Nemanja Simovićtól, Szabadka Városi Tanácsának sportért és ifjúságért felelős tagjától vette át a második helyért járó serleget, míg a tornagyőztes serlegét a SZLSZ nevében Zdravko Jokić nyújtotta át a szerb válogatott kapitányának, Strahinja Bošnjaknak.

11354_2.jpg

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop