Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
Aktualitások

Szerződés-aláírás a Népszínház felújítása finanszírozásának folytatásához szükséges eszközök átutalásáról

2017.09.08.

Nedeljko Kovačević, Vajdaság AT Nagyberuházások Igazgatóságának igazgatója és Bogdan Laban, Szabadka polgármestere ma Újvidéken szerződést írtak alá, amelynek értelmében Vajdaság Autonóm Tartomány Nagyberuházásának Igazgatósága pénzt utal át Szabadka Városnak a szabadkai Népszínház épülete átépítésének, felújításának és kibővítésének a folytatására. A terv VII. ütemének a finanszírozására a tartományi költségvetésből 223.000.000,00 dinárt irányítanak át.

 11346_1.jpg

– A különböző hatalmi szintek együttműködésével és összefogásával a szabadkai Népszínház felújítása és kibővítése finanszírozásának a folytatására több forrásból biztosítják az eszközöket. Ezt erősítette meg az a közelmúltban aláírt szerződés, amelynek értelmében 111 millió dinárt utalnak át a köztársaságiból a tartományi költségvetésbe. A fennmaradt 112 millió dinárt már korábban biztosították a tartományi költségvetésben - emelte ki Nedeljko Kovačević igazgató a szerződés aláírása után, majd emlékeztetett rá, hogy a Tartományi Kormány megbízta Vajdaság AT Nagyberuházások Igazgatóságát a projekt VII. üteme finanszírozásával kapcsolatos tevékenység koordinálásával és a szakmai feladatok ellátásával.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere elmondta, hogy a projekt VII. ütemében a munkálatok becsült értéke mintegy 250 millió dinár, a hiányzó összeget pedig a városi költségvetésből biztosítják.

– Ezzel megteremtődtek a szükséges előfeltételek a kivitelező közbeszerzési eljárás keretében történő kiválasztására. A kivitelező a VII. ütemben elvégzi a szükséges kézműves, szerelői és belsőépítészeti munkálatok illetve az egyes épületrészeken a befejező munkálatokat - hangsúlyozta Laban polgármester.

11346_2.jpg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Uzmi račun i pobedi
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia