Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Értesítések

A Köztisztasági és Parkosító KKV értesítése a háztartási hulladék begyűjtéséről Bajmok HK területén

2017.07.12.

Értesítjük a Bajmok Helyi közösség területén levő ingatlanok lakóit, ill. tulajdonosait, hogy a szabadkai Köztisztasági és Parkosító Kommunális Közvállalat nyilvántartásba veszi Bajmok HK háztartásait, melyekre kiterjeszti szolgáltatását, azaz a települési (kommunális) hulladék begyűjtését és elszállítását. Erre 2017.08.01.-jétől kerül sor a Köztisztaság fenntartásáról szóló rendelet 8. és 17. szakasza értelmében.

A felhasználók a települési hulladékot kötelesek hulladékgyűjtő edényekbe (szabványméretű, 120 literes űrtartalmú szemetes kukákba) rakni, ha rendelkeznek ilyenekkel, vagy (bármilyen színű) 50-120 liter űrtartalmú polietilén zsákokba gyűjteni. A kaszálási és kerti hulladékot szintén (bármilyen színű) műanyagzsákokba kell gyűjteni, melyek űrtartalma ugyanolyan, mint a települési hulladék esetében. A metszési hulladékot legfeljebb 50 centiméterre feldarabolva, kötegbe kötve a zsákok mellé kell helyezni.

A vállalat a települési hulladékot havonta kétszer fogja elszállítani – péntekenként, mégpedig a folyó év augusztus 4-től kezdve, amikor Szabadka irányából nézve a Zombori úttól jobbra eső településrészből viszi el a hulladékot. A következő héten, augusztus 11-én a Zombori úttól balra eső településrészen (Szabadka irányából nézve) gyűjti be a hulladékot, és így tovább felváltva minden pénteken.

Kérjük leendő felhasználóinkat, hogy a települési hulladékot a fentiekben leírt módon és a hulladék elszállítására kijelölt napon helyezzék ki az épületük előtti közterületen, közel az úthoz, melyen a Köztisztasági és Parkosító KKV járművel zavartalanul elhaladhat.

A települési hulladékot Bajmok HK területén mindaddig műanyagzsákokba kell gyűjteni, amíg a vállalat ki nem osztja a háztartásoknak a hulladékgyűjtő edényeket (szabványméretű kukákat).

Az augusztus 1-jéig terjedő időszakban a Köztisztasági és Parkosító KKV abból a célból, hogy Bajmok HK területén fenntartsa a kommunális rendet, ingyenesen gyűjti be a háztartásokból a fentiekben leírt módon kikészített települési hulladékot. Az ingyenes hulladékbegyűjtést a következő időpontokban végzik:

  • 07.14. péntek - Szabadka irányából nézve a Zombori úttól balra eső településrész
  • 07.21. péntek - Szabadka irányából nézve a Zombori úttól jobbra eső településrés
  • 07.28. péntek - Szabadka irányából nézve a Zombori úttól balra eső településrész

A 2017.08.01-jétől nyújtandó szolgáltatásért a Köztisztasági és parkosító KKV egységes közműszámlát állít ki A települési hulladék kezelése - begyűjtése, szállítása és ártalmatlanítása – szolgáltatás árairól szóló rendelet kiegészítésének megfelelően.

Az elvégzett szolgáltatásért kiadott számlákkal kapcsolatban a felhasználók reklamálhatnak a számla átvételétől számított 8 (nyolc) napon belül (szeptember eleje). A panaszokat a szabadkai Köztisztasági és Parkosító KKV József Attila u. 4. alatti épületében lehet benyújtani munkanapokon 7-től 15 óráig, vagy Bajmok HK irodájában munkanapokon 11 és 18 óra között.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop