Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Dicsérő oklevelek és jutalmak a legsikeresebb tanulóknak

2017.06.09.

Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára és Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja ma a Városháza Dísztermében átadta Szabadka Város dicsérő okleveleit és jutalmait az általános és a középiskolák tanulóinak, akik első, második, illetve harmadik helyezést értek el az Oktatási Minisztérium naptárával összhangban megtartott köztársasági versenyeken. A köztársasági versenyeken 39 általános és 87 középiskolai tanuló ért el dobogós helyezést.

11118_1.jpg

- Mindannyiunkat büszkeséggel tölt el az a tény, hogy ma szűknek bizonyult a Városháza Díszterme, hogy befogadjon minden jutalmazott tanulót, hiszen ők így együtt alkotják Szabadka képét – emelte ki Jasmina Stevanović.

Idén, mint mondta, a köztársasági versenyeken 39 általános és 87 középiskolai tanuló érte el az első három hely egyikét.

- Örömömre szolgál, hogy évről évre felhívhatjuk a figyelmet azokra a fiatalokra, akik szorgos munkájukkal és igyekezetükkel számos téren érnek el irigylésre méltó eredményeket. A lehető legjobb fényben tüntették fel önmagukat, családjukat, iskolájukat és városukat – mondta Jasmina Stevanović.

Az elért eredményekhez gratulált a tanulóknak, mentoraiknak és szüleiknek, akik jelentős támogatást nyújtottak a fiataloknak a sikerhez vezető úton, hangsúlyozva, hogy ma a tudás szükséglet és nem luxus.

- Tudásotok és tehetségetek jellemez benneteket, s ez az, ami örökre megmarad, bármikor, bármerre jártok is. Közismert, hogy a sikerhez nem elegendő csupán tehetségesnek születni. A tehetség csak egy apró eleme a sikerhez vezető útnak. A kimagasló eredményekhez kitartásra, igyekezetre, munkára és lemondásra van szükség. A továbbiakban is igyekezzetek, dolgozzatok szorgalmasan, úgy, ahogyan ezt eddig is tettétek – mondta Jasmina Stevanović az általános és középiskolák megjutalmazott tanulóinak.

11118_3.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop