Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Folytatódott a Öltözéket mindenkinek elnevezésű humanitárius akció

2017.06.08.

Nataša Aleksić és Ilija Đukanović, a Városi Tanács oktatásért, illetve szociális védelemért és egészségügyért felelős tagja, az Ana és Vlade Divac Alapítvány, az Integrációs és Tolerancia Humanitárius Központ (HCIT) központ képviselői az Inditex cég támogatásával ma az Öltözéket mindenkinek elnevezésű közös akció keretében ruha- és lábbeli csomagokkal örvendeztették meg a Dositej Obradović Iskolaközpont és Diákotthon, valamint a Žarko Zrenjanin Általános és Középiskola tanulóit.

11108_1.jpg

Željka Musović, a Diákotthon Nevelői Szolgálatának koordinátora kiemelte, hogy jelenleg 147 tanuló jár iskolába, a Diákotthonban pedig mintegy 70 gyermeket helyeztek el. Megköszönte az adományt Szabadka Város, az Ana és Vlade Divac Alapítvány képviselőinek, hozzátéve, hogy a gyermekeknek elsősorban alsóneműre, harisnyára, valamint törölközőre van szükségük.

Ilija Đukanović elmondta, hogy Szabadka Városa az akció keretében 100 ruhaneműt és lábbelit tartalmazó csomagot osztott szét, tovább folytatva a sikeres együttműködést az Ana és Vlade Divac Alapítvánnyal.

Emlékeztetett rá, hogy az eddigi együttműködés keretében több projekt valósult meg: bővítették a szabadkai Vöröskereszt Városi Szervezete Népkonyhájának a kapacitásait, felszerelést adományoztak a rendkívüli helyzetek megoldására, továbbá képzést szerveztek a rendkívüli helyzeteket kezelő helyi törzskar tagjai számára.

Az Ana és Vlade Divac Alapítvány amellett, hogy közvetlenül segíti a menekülteket és a migránsokat, helyi partnerével, a HCIT-tel támogatja a menekültválsággal sújtott önkormányzatokat az ezzel kapcsolatos képességeik erősítésében.

11108_2.jpg

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)