Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Tíz érem a szabadkai tanulóknak az INOVA versenyen

2017.06.05.

Az Ivan Goran Kovačić Általános Iskolában nyújtották át az általános és középiskolás tanulóknak azokat az okleveleket és érmeket, amelyeket a fiatal újítók INOVA 2017 elnevezésű, Zágrábban megtartott nemzetközi versenyén érdemeltek ki. A szabadkai tanulók összesen tíz érmet szereztek: három aranyat, öt ezüstöt és két bronzot.

11102_1.jpg

Ivan Jurić, a műszaki tanárok zágrábi városi szövetségének elnöke elmondta, hogy a szabadkaiak eddigi legjobb eredményüket érték el.

Nataša Aleksić, a Városi tanács oktatásért felelős tagja ebből az alkalomból kiemelte, hogy ez szép példa, egyúttal ösztönzés a többi gyermek számára, hogy bekapcsolódjon ebbe a versenybe. Nem titkolta örömét, hogy a díjazott versenyzők között lányok is vannak, ami arról tanúskodik, hogy a műszaki nevelés nem csak a fiúk kiváltsága.

Városunk tanulóinak a részvétele a fiatal újítók INOVA versenyén a szabadkai Mihajlo Pupin Egyesület, a szabadkai általános és középiskolák, valamint a zágrábi Műszaki Kultúra Közössége közötti sokéves igen sikeres együttműködésének köszönhető.

A szabadkai tanulók hatodik éve vesznek részt a fiatal újítók INOVA nevű nemzetközi versenyén, amely Európában a fiatal újítók egyik legnagyobb kiállítása. Szabadkáról összesen tíz munkát neveztek be, és mindegyiket díjazták.


Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)