Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

A szociális védelem első vására

2017.05.27.

Az emberek nem tudják, hogy mi mindenre van joguk, gyakran pedig azt sem tudják, hogy hol tevékenykedhetnek, kapcsolódhatnak be a mások megsegítésére irányuló tevékenységbe. A szociális védelem nem egyirányú utca amelyben a segítséget várják. A szociális-védelmi szolgáltatások kétirányú utca, amelyben önkéntesként önök is segíthetnek azokon, akiknek erre szükségük van. Egy társadalom eredményességét a szociális védelem fejlettsége mutatja, s ha az fejlett, akkor mondhatjuk a társadalomra, hogy sikeres – mondta Szabadkán Aleksandar Vulin munka-, foglalkoztatás-, harcos- és szociális-ügyi miniszter a szociális védelem első vásárának a megnyitóján, amelyre a Vajdaság minden részéből érkeztek kiállítók.

11082_1.jpg

Ezen a Vásáron összesen több mint 60 szociális-védelmi magán- és közintézmény, illetve civil szervezet mutatkozott be. A Vásár látogatói tájékozódhattak az ezzel kapcsolatos jogaikról, a számukra hozzáférhető szolgáltatásokról, a vásár keretében pedig megrendezték a Szolgáltatások fejlesztése a közösségben a jövőbe vezető közös út elnevezésű tanácskozást, valamint az Egészség Bazárt.

A kiállítók között olyan civil szervezetek is szerepeltek, mint a Tijana Jurić Alapítvány, az Ana i Vlade Divac Alapítvány, a szabadkai, topolyai és kishegyesi szociális munkaközpont, a szabadkai Gerontológiai Központ, a nagykikindai Idősek Otthona, a Vöröskereszt, a Kis Bácska Szklerózis Multiplex Egyesület, az adai Szivárvány Egyesület, a Zajedno Egyesület és mások.

A szabadkai előtt hasonló vásárt szerveztek Újvidéken és Nišben, a következőt pedig Kragujevácon rendezik.

11082_2.jpg


Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)