Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Megkezdődött a 31. Kölyökfesztivál

2017.05.22.

A Bunjevačko kolo Horvát Művelődési Központban ünnepélyesen megkezdődött a 31. Kölyökfesztivál.  Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja ünnepélyesen megnyitotta a gyermekeknek és a gyermeki alkotómunkának szentelt rendezvényt. A nyitóünnepségen jelen volt Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára is.

11064_1.jpg

- Kívánom, hogy ez a négy nap, nevetéssel, játékkal teljen. Hogy nevelőitekkel együtt megmutassátok a kreativitásotokat – mondta többek között Nataša Aleksić.

Az előző három évtizedhez hasonlóan ezúttal is számos tartalom gazdagítja a rendezvényt a rajzolt és a beszélt alkotásoknak szentelt kiállításoktól az érdekes színpadi fellépésekig. Az idei Kölyökfesztivált három helyszínen rendezik meg.

A délelőtt folyamán a Bunjevačko kolo HMK-ban a gyermekek a gyermekeknek program keretében mintegy 1.200 gyermek lép fel ritmikus és néptáncokkal, hagyományos gyermekjátékokkal, együttesekkel és kórusokkal.

Ugyanott a délután folyamán, május 22-én a népszerű rendezvény vendégei lépnek fel, vagyis a városunkban működő magánóvodákból, illetve a balett- és táncklubok iskoláskor előtti korosztályai.

A legtömegesebb rendezvényre május 25-én a Sportcsarnokban kerül sor 16 óra kezdettel, míg a Városháza Dísztermében május 26-án rendezik meg a IX. Nevzeta Kadirić Emlékkoncertet, amelyet az elhunyt óvónő emlékének szentelnek. Ezen a hangversenyen a Naša radost Iskoláskor Előtti Intézmény kórusai és együttesei lépnek fel.

11064_2.jpg


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop