Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Megkezdődött az Érettségi akció

2017.05.15.

Az Érettségi elnevezésű akció keretében, amelyet május és június folyamán rendeznek meg városunk minden középiskolájában, a szabadkai Rendőri Igazgatóság rendőri alkalmazottai előadást tartottak a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium végzősei számára az erőszak megelőzéséről, az alkohollal és kábítószerekkel való visszaélésekről, valamint a közlekedésbiztonságról. Az előadáson jelen volt Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja.

11039_1.jpg

Az Érettségi elnevezésű akció előadásait a középiskolák harmadikos és negyedikes tanulói számára szervezik – mondta a sajtó képviselőinek Nataša Aleksić, kiemelve, hogy a cél a középiskolák végzőseinek védelme és a biztonság fokozása az érettségi bankettek idején.

Mint mondta, a fiatalok tájékoztatást kapnak az erőszak megelőzéséről, a közrend megzavarásáról, az alkohollal és a kábítószerekkel való visszaélésekről, különösen az érettségi bankettek idején.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop