Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Megtartották a hagyományos oktatási vásárt

2017.04.19.

Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében megtartották az Oktatás Vásárát, amelyet immár hetedik alkalommal rendeztek meg. A majdani középiskolások és egyetemi hallgatók 12 szabadkai és topolyai középiskola, valamint nyolc felsőoktatási intézmény programjaival ismerkedhettek meg.

10975_1.jpg

Milan Kovačević, tartományi oktatási titkárhelyettes ebből az alkalomból kijelentette: a rendezvény a tanulók számára lehetővé teszi, hogy a helyszínem megismerkedjenek a képzési profilokkal, a majdani gólyák pedig könnyebben választhatnak felsőoktatási intézményt, ezáltal pedig szakmát is.

Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja nem titkolta elégedettségét a Vásár iránti érdeklődés kapcsán, majd kiemelte, hogy ez kedvező alkalom a majdani középiskolások, illetve az egyetemi hallgatók számára, hogy kiválasszanak valamilyen képzési profilt.

– Hiszem, hogy az itt megjelentek tudják, mint jelent az első szakma a beírni szánt kívánsági sorrendben, de örömömre szolgálna, ha ez az Oktatási Vásár magabiztossá tenné őket a második és harmadik választott szakma vonatkozásában, hogy elkerüljék a nagy csalódásokat, ha nem sikerülne bejutniuk az első szakra – mondta Nataša Aleksić.

Az Oktatási Vásár keretében kerekasztalt rendeztek Az átmenet az iskolából a munka világába címmel, amelyen részt vettek a tankerület, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, a Körzeti Gazdasági Kamara és több vállalat képviselői, továbbá a középiskolák igazgatói.

10975_2.jpg


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop