Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Jutalom a legjobb fiatal matematikusoknak

2017.03.30.

A Városházán ma átadták a jutalmakat az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet általános iskolái legjobb fiatal matematikusainak a körzeti versenyen elért eredményeikért. Ugyancsak bemutatták azokat a középiskolás tanulókat, akik figyelemre méltó eredményeket értek el az országos matematika-versenyen.

10941_1.jpg

Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja Szabadka Város nevében külön jutalmat adott át a Svetozar Marković Gimnázium tanulóinak, Teodor Szakáll Franciškovićnak, Aleksandar Grahovacnak, Marko Mijatovićnak és Đorđe Milićnek, kiemelve, hogy büszkék vagyunk ezekre a gyermekekre, hiszen tudjuk, hogy nyilvánvaló tehetségükhöz nagy munka és igyekezet társult. Hozzátette: az önkormányzat továbbra is támogatja a fiatal tehetségeket, mivel egy közösség jövője csak a tudásra épülhet.

Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára kijelentette, hogy ez jó alkalom arra, hogy Szabadka Város nevében köszönetet mondjunk a fiatal matematikusoknak.

Az általános iskolák körzeti matematika versenyén 136 tanuló vett részt, 54 negyedikes, 23 ötödikes, 25 hatodikos, 21 hetedikes és 14 nyolcadikos diák. A 136-ból 92 tanuló kapott jutalmat, illetve dicséretet. Összesen 14 első, 15 második és 25 harmadik helyet szereztek, további 38 tanuló kapott dicséretet a negyediktől a nyolcadik osztályig.

Az okleveleket és a dicsérő lapokat a tanulóknak Jasmina Stevanović, Nataša Aleksić, továbbá Nebojša Gvozdenović, a Matematikusok Egyesületének elnöke és Vesna Dulić, a körzeti versenynek 2017. március 25-én otthont adó Kizúr István Általános Iskola igazgatója nyújtotta át.


Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)