Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

A fiatal művészek támogatása

2017.03.23.

Horvát Tímea, Szabadka alpolgármestere ma a Városháza Kék termében az EmArt Képzőművészeti Műhely tanulói számára a lengyelországi, ukrajnai és dél-koreai nemzetközi versenyeken szerzett érmeket. Teodora Nikić aranyérmet szerzett a dél-koreai Pyeongraekben, Erdélyi Pataki Lara első helyezést ért el Lengyelországban, Tifani Kujundžić pedig Ukrajnában kapott érmet.

10928_1.jpg

Horvát Tímea ebből az alkalomból elégedettségének adott hangot a fiatal művészek elért sikerei kapcsán, akik – mint mondta – városunk népszerűsítésén fáradoznak. Azt kívánta nekik, hogy tovább fejlesszék tehetségüket, legyenek kitartóak s hogy a jövőben még inkább fejlődjenek.

Az ünnepségen jelen voltak a díjazott gyermekek szülei is, valamint Grubanov Martinek Emília, a Jovan Jovanović Zmaj ÁI tanítónője, az EmArt Műhely vezetője is.

A díjazott gyermekek, szüleik és a maga nevében Grubanov Martinek Emília mondott köszönetet a szívélyes fogadtatásért, majd kiemelte, hogy ebben a tanévben a Városházán immár negyedik alkalommal ismerik el a gyermekek sikereit ilyen ünnepélyes körülmények között. Köszönetet mondott a városnak amiért támogatja a nemzetközi versenyeken érmeket elnyert fiatal művészeket.

A díjazott tanulók között volt még Kristina Vuković, Lila Ivankov, Varga Péter, Szakáll Hariga, Ubori Petra és Bojan Kovač is.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop