Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Jutalom és elismerés az általános és középiskolák legjobb matematikusainak

2017.03.02.

A Városházán ma átadták a jutalmakat és az elismeréseket a 2016/2017-es tanévben eddig megrendezett versenyek legjobb általános és középiskolai matematikusainak.

10877_1.jpg

Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára ebből az alkalomból kijelentette, hogy prioritást jelent minden tehetséges gyermek támogatása, s hogy figyelmet kell rájuk fordítani tehetségük kiteljesedése, utuk meglelése érdekében. Alkalom ez arra, hogy Szabadka Városa nevében megköszönjük munkájukat - mondta Jasmina Stevanović, majd hozzátette: fontos, hogy ne szűnjön meg ez a szép hagyomány, hiszen ezek a gyermekek jelentik városunk és országunk jövőjét.

Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja kiemelte, hogy büszkék vagyunk ezekre a gyerekekre, mert tudjuk, hogy nyilvánvaló tehetségük mögött sok igyekezet és nagy munka is áll. Mint mondta, a gyermekek bizonyítják, hogy csak így lehet jó eredményeket elérni, amiért köszönetet mondunk nekik is, szüleiknek és mentoraiknak is.

A középiskolák városi matematika-versenyén az első helyeket a Svetozar Marković Gimnázium tanulói foglalták el, név szerint Natalija Pavlović elsős, Minja Vuković másodikos, Aleksandar Grahovac harmadikos és Marko Mijatović negyedik osztályos tanuló.

A körzeti versenyen elért kitűnő eredményeknek köszönhetően hat tanuló indulhat az országos versenyen. Ezt a csoportot Marko Mijatović, a városi és a körzeti verseny abszolút győztese, a Svetozar Marković Gimnázium negyedik osztályos tanulója vezeti.

Ebben a csoportban lesz még Dutina Nemanja, a topolyai Dositej Obradović Gimnázium és Közgazdasági Iskola tanulója, valamint a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium további négy tanulója: Teodor Sakal Francišković, Đorđe Njegić, Aleksandar Grahovac és Oldal Gulyás Laura. A középiskolások országos matematika-versenyét március 11-én Belgrádban rendezik meg.

Az általános iskolások városi matematika-versenyén 14 első, 18 második és 31 harmadik helyet szereztek a tanulók. Hetvenhét elismerő oklevelet is átnyújtottak. A díjazottak között a legsikeresebb Igor Engi, az Ivan Milutinović Általános Iskola hetedik osztályos tanulója volt a maximálisan elérhető 100 ponttal.  

Az általános iskolások körzeti matematika-versenyét március 25-én rendezik meg a Kizúr István Általános Iskolában.

10877_2.jpg

Jasmina Stevanović, továbbá Fehérvári Magda, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkárhelyettese, Nataša Aleksić, Ivan Bajić, a középiskolások városi és körzeti versenyének otthont adó Ivan Sarić Műszaki Iskola igazgatója, Tóth Gabriella, az általános iskolások városi versenyének házigazdája, a palicsi Miroslav Antić Általános Iskola igazgatója, valamint Boris Dulić, a versenyt szponzoráló Dunkenmotoren menedzsere nyújtotta át az okleveleket és elismeréseket.  

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop