Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Átnyújtották a Vermes Lajos-érmeket

2017.02.24.

Ma átnyújtották a Vermes Lajos-érmeket annak az akciónak a keretében, amelynek célja népszerűsíteni Szabadka legjobb sportolóit. Ezzel befejeződött a 11. idény, amelyben az elismeréseket sajátos szavazással ítélik oda: a zsűri 30 tagja, újságírók, sportmunkások, edzők a médiapartner Subotičke novine hasábjain nyilvánosan mondtak véleményt a sportolók és egyesületek eredményeiről, ezúttal a 2016-os évre.

10858_1.jpg

A 2016. év legjobb sportolója Davor Štefanek, a Spartacus birkózója. Vermes-érmet kapott Kajdocsi Tamás, a Spartacus Súlyemelő Klub tagja, valamint Martin Mačković, a Palicsi Evezős Klub tagja. A legjobb klubnak odaítélt Vermes-érmet a Spartacus Súlyemelő Klub kapta, az év kimagasló eredményéért pedig érmet kapott Luka Andrašić, a Spartacus fiatal asztaliteniszezője.

Vermes-plakettet kaptak azok a sportolók, akik a versenyeken a negyediktől a tizedik helyig végeztek:  Jovana Ilić (IV.), Leona Rogić (V.), Novak Savić (VI.), Veselin Jelić (VII.), Alegra Poljak (VIII.), Juhász Krisztián (IX.), Nikola Mirković (X.) és Saghmeister Gábor (X.).

Az ünnepélyes díjátadón jelen volt Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja, aki kiemelte, hogy 2016. a szabadkai sportolók jó eredményeinek az éve volt.

- Az olimpiai bajnok Štefanek mellett Szabadkának brazíliai olimpiai ezüstérmese, de Európa- és világbajnoka is volt. A jövőbeni hasonlóan jó eredmények eléréséhez folyamatosan be kell fektetni a sportba. Amikor 2016 júniusának végén megalakult az új városi hatalom, azt mondtuk, hogy a sport vonatkozásában négy fontos projektet kellene megvalósítani. Az első a sétaerdei uszoda új sátorral történő befedése, ami  már jó régen megtörtént. A második és a harmadik projekt a reflektorok felszerelése és az atlétikai pálya megépítése a Városi Stadionban, a negyedik pedig a műjégpálya befedése – emlékeztetett Nemanja Simović.

10858_2.jpg

A Városi Stadionban folyamatban van a reflektorok felszerelése és az elektromos hálózat kiépítése, míg az új atlétikai pálya építésére – ami Szabadka Város, a tartomány és a Szerb Atlétikai Szövetség együttműködésében valósul meg – a kész építési projekt mellett biztosítva vannak az eszközök is.

- Hátra van még, hogy teljesítsük a téli sportok kedvelőinek a műjégpálya befedésével kapcsolatos több évtizedes vágyát. Az infrastruktúrába történő befektetések – a sportra szánt költségvetési eszközök növelése mellett – nagyban segíti majd sportolóinkat a jobb eredmények elérésében – hangsúlyozta Simović.

A Vermes 1860 Sportüdülési Egyesület akcióját támogatja Szabadka Városa, médiapartnere pedig a Subotičke novine.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop