Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Újabb elismerések az EmArt Képzőművészeti Műhely tanulói számára

2017.02.01.

Horvát Tímea, Szabadka Város alpolgármestere ma a Városháza Zöld termében átnyújtotta az EmArt Képzőművészeti Műhely tanulói számára az utóbbi három hónap rajzversenyein megszerzett elismeréseket Romániából, Bulgáriából és Indiából.

10815_1.jpg

A romániai Golești városban Jurcsák Hajnalka aranyérmet nyert a néphagyományok az évszakokon át témájára kiírt versenyen. Ugyanezen a versenyen Apt Teodóra ezüstérmet érdemelt ki.

A bulgáriai Banskóban megrendezett nemzetközi versenyen szabad témával Uglik Auróra aranyérmet szerzett, míg az indiai Haidarábád versenyén szabad témára ugyancsak aranyérmet kapott Kávai Rita.

Az ünnepségen jelen voltak a díjazott gyermekek szülei is, valamint Grubanov Martinek Emília, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tanítónője, a 2017. február 2-án fennállásának 15. évfordulóját ünnepelő EmArt Műhely vezetője is.

Horvát Tímea ebből az alkalomból elégedettségének adott hangot a fiatal művészek elért eredményei kapcsán, illetve az EmArt Képzőművészeti Műhely és Szabadka Városa népszerűsítéséért.

A díjazott gyermekek, szüleik és a maga nevében Grubanov Martinek Emília mondott köszönetet a szívélyes fogadtatásért, majd kiemelte, hogy külön öröm számára az, hogy a gyermekek sikereit ilyen ünnepélyesen ismerik el a Városházán, nem pedig valamilyen tanterem falai között.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop