Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Újabb elismerések az EmArt Képzőművészeti Műhely tanulói számára

2017.02.01.

Horvát Tímea, Szabadka Város alpolgármestere ma a Városháza Zöld termében átnyújtotta az EmArt Képzőművészeti Műhely tanulói számára az utóbbi három hónap rajzversenyein megszerzett elismeréseket Romániából, Bulgáriából és Indiából.

10815_1.jpg

A romániai Golești városban Jurcsák Hajnalka aranyérmet nyert a néphagyományok az évszakokon át témájára kiírt versenyen. Ugyanezen a versenyen Apt Teodóra ezüstérmet érdemelt ki.

A bulgáriai Banskóban megrendezett nemzetközi versenyen szabad témával Uglik Auróra aranyérmet szerzett, míg az indiai Haidarábád versenyén szabad témára ugyancsak aranyérmet kapott Kávai Rita.

Az ünnepségen jelen voltak a díjazott gyermekek szülei is, valamint Grubanov Martinek Emília, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tanítónője, a 2017. február 2-án fennállásának 15. évfordulóját ünnepelő EmArt Műhely vezetője is.

Horvát Tímea ebből az alkalomból elégedettségének adott hangot a fiatal művészek elért eredményei kapcsán, illetve az EmArt Képzőművészeti Műhely és Szabadka Városa népszerűsítéséért.

A díjazott gyermekek, szüleik és a maga nevében Grubanov Martinek Emília mondott köszönetet a szívélyes fogadtatásért, majd kiemelte, hogy külön öröm számára az, hogy a gyermekek sikereit ilyen ünnepélyesen ismerik el a Városházán, nem pedig valamilyen tanterem falai között.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)