Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Ajándékok roma nemzetiségű gyermekek számára

2016.12.23.

Az újévi ünnepek előtt Szabadka Városa ajándékkal lepte meg a többnyire roma nemzetiségű gyermekeket felölelő napköziket, a Zvezdicát a Pescsara Helyi Közösségben, a Zvončicát az Újfalu HK-ben, valamint a Zekát és a Zlatna ribicát Kisbajmokban. A gyermekek nagy örömmel fogadták az ajándékcsomagokat, amelyek színeseket, filctollakat, rajztömböket, plasztelint és számos egyéb kelléket, amelyek a kreatív és a képzőművészeti műhelymunkához szükséges.

10728_1.jpg
Az ajándékokat Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért és Ilija Đukanović, a Városi Tanács szociális védelemért és egészségügyért felelős tagja, valamint Stevan Nikolić, Szabadka Város roma-ügyi koordinátora nyújtotta át.

Szabadkán 81 roma gyermek járja a kötelező, iskola előtti programot – mondta Stevan Nikolić, majd hozzátette, hogy a roma közösség számára nagyon fontos a gyermekeket felkészíteni az általános iskola első osztályának a megkezdésére.

- Pillanatnyilag a helyi akcióterv előkészítésén dolgozunk, amely az ehhez hasonló tevékenységeket is tartalmaz – emelte ki Stevan Nikolić.

A városi költségvetésből a tanulmányok abbahagyásának a megelőzését célzó program keretében kiosztott ajándékcsomagokra 120.000 dinárt irányoztak elő.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop