Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Kiállítás nyílt a kisállatokról készült gyermekrajzokból

2016.12.06.

A Városháza előcsarnokában ma gyermekrajz-kiállítás nyílt, és kihirdették annak a rajzpályázatnak a győzteseit, amelyet a kisállattenyésztők szabadkai egyesülete írt ki. A kisállatok és a terrarisztika, illetve a házi kedvencek témájára kiírt pályázatra több mint 300 rajz érkezett be óvodákból, általános iskolából, a Žarko Zrenjanin Általános és Középiskolából, valamint a Kolevka Gyermekotthonból.  A díjakat Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja nyújtotta át, megköszönve, hogy a gyermekek eleget tettek a kisállat-tenyésztők egyesülete és a Városi Tanács oktatásért felelős reszortja pályázati felhívásának.

10680_1.jpg

Összesen 12 díjat ítéltek oda az óvodások, az általános iskolák alsós és felső tanulói, a Kolevka Gyermekotthon és a Žarko Zrenjanin ÁéKI számára.  Pletl Ádám, a Kisállattenyésztők Egyesületének elnöke elmondta, hogy a díjak köszönőlevelet és egy kis serleget tartalmaztak, jelképesnek is mondhatók, mivel sajnos a madárinfluenza következtében idén elmarad a tervezett kisállat-kiállítás.

Mégis módot találtunk arra, hogy a pályázatra beérkezett gyermekrajzokat kiállítsuk és bemutassuk a szabadkaiaknak.   Sajnáltuk volna, ha polgártársaink nem láthatták volna a kisállatokról készült gyermekrajzokat – mondta Pletl Ádám.

10680_2.jpg


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop